• چهارشنبه / ۲۷ آذر ۱۳۹۸ / ۱۱:۴۵
  • دسته‌بندی: توپ و تور
  • کد خبر: 98092720537
  • خبرنگار : 71576

خوش‌خبر: درباره شهرام محمودی و جانشین غفور تصمیم می‌گیریم

خوش‌خبر: درباره شهرام محمودی و جانشین غفور تصمیم می‌گیریم
امیر غفور

سرپرست تیم ملی والیبال ایران گفت: در جلسه امروز درباره جایگزین امیر غفور و بحث آمدن یا نیامدن شهرام محمودی تصمیم می‌گیریم.

امیر خوشخبر در گفت و گو با ایسنا، در مورد مصدومیت امیر غفور گفت: متاسفانه قطع به یقین او را در انتخابی المپیک نخواهیم داشت، اما در مورد شرایط مصدومیت او بنده اطلاعات دقیقی ندارم و بهتر است دکتر افروزی در این مورد صحبت کنند.

سرپرست تیم ملی والیبال ایران ادامه داد: با توجه به از دست دادن غفور، امروز جلسه ای را برگزار خواهیم کرد تا در مورد انتخاب جایگزین مناسب برای او تصمیم بگیریم.

خوشخبر تاکید کرد: البته معرفی کردن جایگزین او نیاز به این دارد که روابط بین الملل فدراسیون ما (ایران) بتواند، تاریخ منقضی شده فرم اعلام اسامی بازیکنان را با تمهیداتی که انجام می‌دهد تمدید کند و باید دید خانم حسابی در این زمینه چه اقداماتی انجام خواهد داد.
 
او همچنین در مورد احتمال اضافه شدن شهرام محمودی به اردوی تیم ملی نیز گفت: این موضوع هم باید بررسی شود که در جلسه امروز آن را بررسی می‌کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha