• شنبه / ۳۰ آذر ۱۳۹۸ / ۱۰:۱۷
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 98093022183
  • خبرنگار : 90047

حمایت کمیته ملی پارالمپیک از کمانداران تا توکیو

حمایت کمیته ملی پارالمپیک از کمانداران تا توکیو

سرمربی تیم ملی تیروکمان معلولان پس از قبول این مسئولیت گفت: با توجه به وقفه چند ماهه در برگزاری اردوهای پارالمپیکی، تلاش بر این است شرایطی را فراهم کنیم تا کمانداران بدون دغدغه و با کمترین مشکل خود را برای پارالمپیک توکیو آماده کنند.

مجید کهتری در گفت وگو با ایسنا، درباره حضور دوباره خود به عنوان سرمربی تیم ملی تیروکمان معلولان اظهار کرد: نظر دوستان بر این بود تا با قبول این مسئولیت به تیم کمک کنیم تا دوباره به حالت قبل برگردد. البته از ابتدای سال تا به الان وقفه‌ای در برگزاری اردوهای تیم ملی ایجاد شد که کمیته ملی پارالمپیک قول دادند با افزایش تعداد روزهای اردوها این وقفه را جبران کنند و با مرتفع کردن مشکلات کمانداران شرایطی را فراهم کنند تا آنها بدون دغدغه و با کمترین مشکل خود را برای بازیهای پارالمپیک توکیو آماده کنند.

وی زمان برگزاری اولین اردوی پارالمپیکی تیم ملی تیروکمان را ۷ دی در کیش عنوان کرد و گفت: کمیته ملی پارالمپیک برای این که بتواند فضای مناسبی را از نظر تطابق آب و هوایی برای کمانداران فراهم کند، بعد از این تمام اردوهای پارالمپیکی در کیش برگزار خواهد شد تا کمانداران به دور از هر گونه مشکل و با متمرکز شدن بر روی تمرینات خود بتوانند بهترین نتیجه را در توکیو کسب کنند.

سرمربی تیم ملی تیروکمان با بیان این که کمانداران تا بازیهای پارالمپیک توکیو تحت حمایت کمیته ملی پارالمپیک خواهند بود، خاطرنشان کرد: طی توافقی که کمیته ملی پارالمپیک با فدراسیون تیروکمان انجام داده است تا توکیو تمام کارهای اجرایی و اردویی با کمیته ملی پارالمپیک خواهد بود و فدراسیون تیروکمان نیز به عنوان متولی تنها بر کارهای ستادی و اداری نظارت خواهد داشت.

کهتری ادامه داد: با توجه به این که در اجرای برنامه‌های پیش‌بینی شده با وقفه زیادی مواجه شدیم با اصلاح یکسری برنامه‌ها از جمله افزایش زمانبندی اردوها و جدی گرفتن بحث بدنسازی سعی داریم کمانداران را به آمادگی مطلوب برسانیم و کم کم آنها را برای پارالمپیک توکیو آماده کنیم. همچنین یکی از مصوبات کمیته ملی پارالمپیک حضور روانشناس کنار تیم است که این مساله در افزایش عملکرد کمانداران تاثیر بسزایی خواهد داشت.

وی اظهار کرد: با امکاناتی که در کیش از نظر سالن بدنسازی، استخر، ماساژور و... برای کمانداران توسط کمیته ملی پارالمپیک فراهم شده است، سعی خواهیم کرد از این امکانات به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم تا نتیجه خوبی را برای تیروکمان در توکیو رقم بزنیم.

سرمربی تیم ملی تیروکمان در پایان در خصوص وضعیت زهرا نعمتی گفت: برای مشخص شدن روند ادامه کار زهرا نعمتی قرار است نشستی را با محمود خسروی‌وفا و هادی رضایی داشته باشد تا تصمیم نهایی خود را در این زمینه بگیرد. البته این که بخواهد با تیم المپیکی اردوهای خود را ادامه دهد یا پارالمپیکی برای ما فرقی نمی‌کند. وظیفه ما این است که از او تحت هر شرایطی حمایت کنیم تا در هر دو رویداد عملکرد موفقی داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha