• یکشنبه / ۱ دی ۱۳۹۸ / ۱۶:۱۸
  • دسته‌بندی: علم و فناوری ایران
  • کد خبر: 98100100689
  • خبرنگار : 30057

انتخاب بهترین ایده در زمینه جیره‌های غذایی در شرایط بحران

سالاد مواد غذایی بسته بندی

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با برگزاری رویداد کارآفرینی اقدام به پذیرش ایده در حوزه جیره‌های غذایی در شرایط بحران کرده است.

به گزارش ایسنا، ثبت ایده رویداد جیره‌های غذایی در شرایط بحران که به همت مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و با همکاری گروه مشاورین برگزار می‌شود، آغاز شد و این رویداد در روز ۱۶ بهمن ماه برگزار می‌شود.

هدف از برگزاری این رویداد "تامین امنیت غذایی در شرایط بحران از طریق طراحی و تولید جیره‌های غذایی"، "جلب نظر متخصصان و صاحبان ایده"، "تجمیع و توانمند سازی ایده‌های جدید" و "ترویج و انتشار دانش در زمینه جیره‌های غذایی" است.

محور های برگزاری این رویداد شامل "طراحی محصول مطلوب"، "سبد محصولات مطلوب"، "بسته بندی" و "لجستیک جیره‌های غذایی در شرایط بحران" تعیین شده است.

طبق اعلام موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مراحل این فرآیند شامل داوری ایده‌ها توسط داوران و سرمایه گذاران، تکمیل برگه‌های ابراز تمایل برای مذاکره با صاحبان ایده توسط سرمایه گذاران، تعامل سرمایه گذاران و صاحبان ایده به طور مستقیم و معرفی نفرات برگزیده و اهدای جوایز به سه نفر اول است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.