• دوشنبه / ۲ دی ۱۳۹۸ / ۱۳:۳۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 98100201353
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اعلام کرد

تولید سالانه بیش از ۱۱۰۰ تن گوشت بوقلمون در آذربایجان غربی

ر

ایسنا/آذربایجان غربی مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی از تولید سالانه بیش از ۱۱۰۰ تن گوشت بوقلمون در استان خبر داد.

رضا یوسفی رضایی در گفت و گو با ایسنا گفت: ۱۵ واحد پرورش و تولید گوشت بوقلمون با ظرفیت پرورش ۶۸ هزار و ۴۰۰ قطعه در هر دوره در آذربایجان غربی فعال است که سالانه دو نوبت ۴.۵ ماهه جوجه ریزی در این واحدها انجام می گیرد.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۳۰ درصد از گوشت بوقلمون استان در خوی تولید می شود، افزود: سهم شهرستان خوی از مجموع ۱۵ واحد تولیدی، تعداد ۵ واحد با ظرفیت ۲۵ هزار قطعه در هر دوره است و بزرگترین واحد پرورش و تولید بوقلمون استان با ظرفیت ۱۰ هزار قطعه در سال در خوی فعال است.

رضایی با اشاره به مزایای مصرف گوشت بوقلمون تصریح کرد: گوشت بوقلمون کم چرب بوده و کلسترول پایینی دارد و در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی و بیماری های مربوط به اختلالات چربی خون حائز اهمیت است.

وی با اشاره به اشتغالزایی ۱۵ نفر در واحدهای پرورش بوقلمون استان خاطر نشان کرد: پرورش بوقلمون یکی از عرصه های اقتصاد مقاومتی است که درآمدزایی خوبی را به همراه دارد و توسعه واحد های بوقلمون جز سیاست ها و اولویت های جهاد کشاورزی در تامین گوشت مورد نیاز کشور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.