• چهارشنبه / ۴ دی ۱۳۹۸ / ۰۹:۰۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 98100402743
  • خبرنگار : 50071

عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد مطرح کرد

بیش از 30درصد ضایعات مواد غذایی از مزرعه تا سفره + ویدیو

بیش از 30درصد ضایعات مواد غذایی از مزرعه تا سفره + ویدیو

ایسنا/خراسان رضوی عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: ضایعات کشاورزی در ایران بالغ بر 30 درصد تخمین زده شده است.

دکتر فخری شهیدی در گفت و گو با ایسنا، خاطرنشان کرد: ضایعات کشاورزی در ایران بالغ بر 30 درصد تخمین زده شده است، به خصوص در زمینه میوه و سبزی در برخی موارد تا 45 درصد هم گزارش شده است، علت ضایعات مواد غذایی را از مرحله مزرعه تا سفره می‌توان بررسی کرد.

وی افزود: اگر نکات مهم طی زنجیره تولید، از مزرعه تا سفره  به خوبی رعایت شود به مقدار زیادی از تولید ضایعات می‌توان جلوگیری کرد، اخیرا با تکنولوژی‌های نوین در زمینه صنایع غذایی اعم از حرارتی و غیر حرارتی می توان فرآوری‌ها را بهینه کرد، ضمن اینکه زمان ماندگاری را افزایش می‌دهیم ماده فرآوری شده ویژگی‌های ماده خام را خواهد داشت.

مشروح این گفت و گو را در ویدیو زیر مشاهده می‌کنید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha