• دوشنبه / ۹ دی ۱۳۹۸ / ۰۸:۳۰
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 98100906120
  • خبرنگار : 50228

۲ بازیکن فولاد رسما خواستار جدایی شدند

۲ بازیکن فولاد رسما خواستار جدایی شدند

ایسنا/خوزستان دو بازیکن تیم فوتبال فولاد خوزستان خواستار جدایی از این تیم شدند.

نخستین جلسه تمرینی تیم فوتبال فولاد خوزستان برای حضور در نیم‌فصل دوم لیگ برتر کشور، روز گذشته (یکشنبه) در اهواز برگزار شد و طی اطلاعیه باشگاه، تمام نفراتی که با این باشگاه قرارداد داشتند باید در محل تمرین حاضر می‌شدند ولی همانطور که پیش‌بینی می‌شد، دو بازیکن در تمرین شرکت نکردند.

فرزاد جعفری که پیش از این به صورت اینستاگرامی از هواداران فولاد خداحافظی کرده بود و سینا مریدی که در نیم‌فصل اول به دلایلی خیلی تیم را همراهی نداشت، دو بازیکنی بودند که در محل تمرین حاضر نشدند و با مراجعه به دفتر باشگاه فولاد، به صورت رسمی، درخواست رضایت‌نامه و جدایی از این باشگاه را داشتند.

به گزارش ایسنا، باشگاه فولاد نیز که هنوز وارد بازار نقل و انتقالات نشده است و در حال رایزنی برای جذب گزینه‌های مدنظر نکونام است، در حال بررسی درخواست رضایت‌نامه جعفری و مریدی است و فعلا جوابی به این دو بازیکن نداده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha