• دوشنبه / ۹ دی ۱۳۹۸ / ۱۳:۳۳
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 98100906540
  • خبرنگار : 50041

برنامه‌ریزی برای افزایش تولید برنج سفید در آستانه اشرفیه

برنج

ایسنا/گیلان مدیر جهاد کشاورزی آستانه اشرفیه گفت:برنامه داریم تا تولید برنج سفید آستانه اشرفیه که یکی از با کیفیت‌ترین برنج‌های کشور است را افزایش دهیم.

حمید سلیمانی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه آستانه برندی معتبر برای برنج گیلان است، گفت: به دلیل آبرفتی بودن خاک شالیزارهای این شهرستان، یکی از باکیفیت‌ترین برنج‌های کشور در شهرستان آستانه اشرفیه تولید می‌شود.

وی افزود: امسال ۶۷ هزار تن برنج سفید در شهرستان آستانه اشرفیه تولید شد و برنامه‌داریم تا تولید این محصول را در آستانه افزایش دهیم.

سلیمانی ادامه داد: این شهرستان ۲۳ هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی شالیزاری دارد و هم اکنون شخم زمستانه در شالیزارهای این شهرستان در حال انجام است.

وی با بیان اینکه از بهمن ماه انجام شخم زمستانه سرعت بیشتری می‌گیرد، خاطرنشان کرد: شخم زمستانه علاوه بر اینکه موجب مدیریت مصرف آب در تولید برنج می‌شود، موجب کاهش آفات در فصل رویش این محصول خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی آستانه اشرفیه با بیان اینکه شخم زمستانه در بهبود کیفیت و کمیت تولید برنج موثر است، تصریح کرد: یکی دیگر از راهکارهای افزایش تولید برنج و کاهش تمام شده تولید این محصول  تجهیز اراضی شالیزاری است و هم اکنون تجهیز ۴۵۰ هکتار از شالیزارهای این شهرستان در حال انجام است.

وی گفت: تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری علاوه افزایش درآمد برنجکاران موجب ماندگاری و تشویق جوانان روستایی به تولید برنج سفید می‌شود.

سلیمانی با بیان اینکه از ۲۳ هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی شالیزاری گیلان، ۱۸ هزار هکتار قابلیت تجهیز دارند، گفت: در حال حاضر مطالعه تجهیز ۱۵۰۰ هکتار از شالیزارها در حال انجام است و به محض تخصیص اعتبار تجهیز این شالیزارها نیز آغاز خواهد شد.     

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.