• سه‌شنبه / ۱۰ دی ۱۳۹۸ / ۱۳:۱۸
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 98101007435
  • خبرنگار : 50212

دبیر خانه کارگر ساوه و زرندیه:

آموزش‌های مهارتی به رشد اقتصادی جامعه کارگری کمک می‌کند

خانه کارگر ساوه

ایسنا/مرکزی دبیر خانه کارگر تشکیلات ساوه و زرندیه گفت: برگزاری دوره‌های آموزش‌های مهارتی به افزایش توانمندی اقتصادی جامعه کارگری کمک می‌کند.

داود میرزایی در حاشیه برگزاری نخستین مسابقه بزرگ آشپزی ویژه خانواده‌های کارگری اظهار کرد: کمک به اقتصاد خانواده جامعه کارگری با برگزاری ۷۰ نوع کلاس آموزشی شامل آشپزی، خیاطی، زبان، آرایشگری، نقاشی، صنایع دستی، عکاسی، کامپیوتر، حسابداری، کیف دوزی و... و. مهمترین رویکرد خانه کارگر در توانمندساختن خانواده‌ها در حوزه مهارت آموزی است.

وی در ادامه آموزش را از ارکان اصلی خانه کارگر ساوه و زرندیه بیان کرد و افزود: اخیرا خانه کارگر تشکیلات ساوه و زرندیه به دلیل برخورداری از شاخص‌های برتر آموزشی و خدماتی به عنوان خانه کارگر برگزیده کشوری شناخته شد.

وی برگزاری دوره های آموزشی تحصیلی برای دانش آموزان را از دیگر برنامه های خانه کارگر بیان کرد و افزود: برگزاری دوره های آموزشی فنی با راه اندازی کارگاههای مربوطه از دیگر برنامه هاست که امید است با مشارکت خیرین بتوان کارگاه صنعتی تعمیر لوازم خانگی احداث کرد.

دبیر خانه کارگر ساوه از برگزاری دوره آموزشی و مهارت آموزی برای افزون بر ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر به خانواده جامعه کارگری در سال ۱۳۹۷ خبر داد و افزود: آموزش‌های رایگان و کوتاه مدت جزو برنامه‌های اصلی خانه کارگر است و در نظر داریم این میزان در سالجاری به دو برابر و معادل ۲۰ هزار نفر افزایش یابد.

وی در ادامه به برگزاری مسابقات فصلی آشپزی اشاره کرد و افزود: نخستین جشنواره غذاهای سنتی جامعه کارگری همزمان با ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار برگزار شد و در نظر داریم این مسابقات به صورت فصلی ادامه داشته و به عنوان یک برنامه فرهنگی مستمر ثبت شود.

وی بیان کرد: خانواده‌های کارگری به دلیل تنگناهای اقتصادی توان شرکت در دوره های آموزشی مراکز آزاد و غیرانتفاعی را ندارند از این رو خانه کارگر به دنبال برگزاری دوره‌های آموزشی به ویژه آموزش آشپزی و مهارت آموزی است.

میرزایی هدف از برگزاری این جشنواره که با حضور ۳۰ شرکت‌کننده همراه بود، ترویج فرهنگ غذاهای بومی و منطقه‌ای، ترویج سفره‌های ایرانی، احیای دوباره فرهنگ استفاده از غذاهای بومی و اصیل هر منطقه در بین مردم و خانواده‌های کارگری و همچنین ترویج دوباره طبخ و ارائه غذاهای سنتی، بومی و محلی است.

وی بیان کرد: آگاهی دادن به مردم در زمینه روش‌های تغذیه سالم، ترویج غذای سالم و سنتی، ایجاد رقابت سالم و تشویق  به آشپزی و ایجاد نشاط در بین خانواده جامعه کارگری از دیگر اهداف جشنواره است.

در پایان این مسابقه پس از داوری به شرکت کنندگان ممتاز هدایایی شامل ظروف آشپزخانه اهدا شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.