• سه‌شنبه / ۱۰ دی ۱۳۹۸ / ۱۳:۴۰
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 98101007473
  • خبرنگار : 50028

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مطرح کرد:

زنگ خطری که برای سلامت به صدا درمی‌آید

مواد غذایی

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در حال حاضر با توجه به زندگی ماشینی، عدم تحرک، تغذیه ناسالم، شیوع انواع بیماری‌ها، با بیماری‌های غیرواگیر مواجه هستیم که در این بین نقش کسانی که در عرصه تولید و صنعت مواد غذایی فعالیت دارند، بسیار حائز اهمیت است.

محمد دهقانی فیروزآبادی، امروز سه‌شنبه 10 دی، در مراسم تجلیل از واحدهای تولیدی برتر و مسئولین فنی برگزیده صنعت غذایی استان، اظهار کرد: دشمنان با توطئه، صادرات را هدف قرار دادند تا اعتماد مردم کاسته شود.

وی با بیان اینکه باید تهدید را تبدیل به فرصت کرد، افزود: یکی از چالش‌ها در این حوزه، توزیع نامناسب است و باید در عرصه توزیع نیز تا انتهایی‌ترین مکان، فرآیند مشخصی وجود داشته باشد تا از آسیب‌ها در امان بمانیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه باید از ظرفیت‌های استان در راستای تولید مواد غذایی ویژه و فراسودمند بهره ببریم، افزود: یکی از الزامات تولیدات غذایی این است که اگر محصول تراریخته است، باید بر روی کالا حک شود که محصول به این صورت است تا آگاه‌سازی صورت گیرد.

به گزارش ایسنا، دهقانی فیروزآبادی ادامه داد: رونق صنایع غذایی، باعث رونق اشتغال مردم و ایجاد ثروت از طریق صادرات می‌شود تا ضمن ایجاد انگیزه بیشتر برای سرمایه‌گذاری در استان بتوانیم محصولات غذایی سالمی نیز در اختیار مردم قرار دهیم.

وی بیان کرد: امروزه با دوطیف متفاوت مواجه هستیم که عده‌ای از چاقی و عده‌ای از سوءتغذیه و فقر رنج می‌برند و هردوی آنها زنگ خطری برای جامعه بشری است که باید تدابیری برای آن اندیشید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه نظارت وظیفه دانشگاه علوم پزشکی است، یادآور شد: تولیدکنندگانی که در زمینه محصولات غذایی فعالیت دارند، باید تلاش کنند محصولات خود را با استاندارهای لازم و مواد آسیب‌رسان کمتری عرضه کنند.

علیرضا خامه‌زر، رئیس کمیسیون مدیریت واردات و توسعه صادرات اتاق بازرگانی بیرجند نیز گفت: بحث امنیت غذایی بسیار مهم و استراتژیک است.

وی با بیان اینکه در مخارج زندگی خانوار بخش بیشتری به غذا اختصاص پیدا می‌کند، افزود: اگر فشار اقتصادی باعث شود کیفیت غذا کاهش یابد، آن وقت فاجعه رخ خواهد داد که سوء تغدیه یکی از رهاوردهای آن است.

رئیس کمیسیون مدیریت واردات و توسعه صادرات اتاق بازرگانی بیرجند با بیان اینکه خراسان جنوبی متاسفانه در حوزه غدا از استان‌های موفق نیست، اظهار کرد: در بحث فرآوری مرغ و تخم مرغ کار مطلوبی انجام نگرفته است.

خامه زر با بیان اینکه شیر در استان تولید می‌شود اما برای فرآوری به استان‌های دیگر می‌رود، اظهار کرد: در حوزه محصولات استراتژیک با اشتعالزایی بالایی که در استان دارد، هیچ کاری نکردیم و نتوانستیم ارزش افزوده و صنایع تبدیلی را نصیب استان کنیم که این امر به سیاست‌گذاری‌ها و شیوه اجرای قانون و عدم انگیزه بخش خصوصی برای کار در استان برمی‌گردد.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم استان را از بن بست خارج کنیم، باید حوزه صنایع تبدیلی را تقویت کرده، صادرات محور بوده و از واردات کشورهای مجاور بهره ببریم.

رئیس کمیسیون مدیریت واردات و توسعه صادرات اتاق بازرگانی بیرجند بیان کرد: در بحث آزمایشگاهی بسیار ضعف داریم که باید به آن توجه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.