• دوشنبه / ۲۳ دی ۱۳۹۸ / ۱۳:۵۵
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 98102317886
  • خبرنگار : 50024

یک گرم از این ماده ۲۵ هزار تومان قیمت دارد

ژل رویال

ایسنا/البرز عضو هیئت علمی بخش تحقیقات زنبور عسل موسسه تحقیقات علوم دامی کشور از تولید ۳۴۰۰ کیلوگرم ژل رویال در کشور خبر داد.

ناصر تاج آبادی در نشست خبری دومین کنگره بین المللی زنبور عسل که امروز دوشنبه ۲۳ دی ماه در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور برگزار شد، اظهار کرد: ژل رویال ترشحی شیر مانند از زنبورهای عسل کارگر است که به پرورش و رشد زنبور ملکه کمک می‌کند.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به نحوه استخراج این ماده ادامه داد: این ژل از ناحیه‌ فوقانی سر زنبور به‌دست می‌آید و از خانه‌های کندو استخراج می‌شود.

وی توضیح داد: زمانی که لارو زنبورها تولید می‌شود، زنبورهای کارگر به آنها ژل رویال می‌دهند تا تقویت شوند و در روزهای آغازین زندگی خود، جان سالم به‌در ببرند.

تاج آبادی افزود: بعد از ۳ تا ۴ روز، لاروها دیگر از ژل رویال استفاده نمی‌کنند. برای لاروهایی که احتمال دارد بدل به ملکه بشوند، این ژل‌ها از اهمیت خیلی بیشتری برخوردار است. این لاروها در کندو با ژل رویال احاطه می‌شوند این حرکت باعث می‌شود تا ریخت‌شناسی این زنبورها برای بدل شدن به ملکه توسعه یابد.

عضو هیت علمی بخش تحقیقات زنبور عسل موسسه تحقیقات علوم دامی کشور با اشاره به اینکه در چند سال قبل توجه چندانی به استخراج ژل رویال نمی‎‌شد، گفت: توجه به تولید محصولات جانبی عسل مثل ژل رویال، گرده، بره موم و زهر طی چند سال اخیر رواج یافته و تا پیش از این زنبورداران بیشتر بر تولید صرف عسل متمرکز بودند.

وی با اشاره به قیمت هر گرم از ژل رویال اضافه کرد: در حال حاضر هر گرم از این ژل در بازار بین ۱۰ تا ۲۵ هزار تومان به فروش می‌رسد که از لحاظ اقتصادی برای زنبورداران بسیار به صرفه است.

تاج آبادی گفت: در سال گذشته بیش از ۳۴۰۰ کیلوگرم ژل رویال در کشور تولید و در بازار عرضه شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.