• پنجشنبه / ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۲:۳۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 98111006840
  • خبرنگار : 50072

ساخت ماده ضدویروس شکری در مقابله با ویروس کرونا

ساخت ماده ضدویروس شکری در مقابله با ویروس کرونا

ایسنا/خراسان رضوی دانشمندان منچستر انگلیس فاش کردند که مواد ضدویروسی جدیدی از شکر تولید کردند که می‌تواند در مقابله با بیماری‌های ویروسی مانند کرونا مؤثر باشند.

به گزارش چاینا نیوز، دانشگاه منچستر اظهار کرد: مواد ضدویروسی جدید در تماس با ویروس‌ها آنها را از بین می‌برند و ممکن است در مبارزه با شیوع ویروسی کمک‌کننده باشند.

این پیشرفت جدید توسط گروه مشترکی از دانشمندان بین‌المللی ارائه‌شده و نشان می‌دهد که درمانی برای ویروس تبخال، ویروس سین‌سیشیال تنفسی، هپاتیتC، ویروس نقص ایمنی انسان (HIV) و ویروس Zika است. استفاده از این ضدویروس در درمان طیف وسیعی از بیماری‌های ویروسی در آزمایشگاه ازجمله عفونت‌های تنفسی یا تبخال دستگاه تناسلی موفقیت‌آمیز بوده است.

در بیانیه منتشرشده توسط دانشگاه منچستر اعلام‌شده است: اگرچه در این مرحله آزمایشی هنوز خیلی زود است عملکرد موفق این روش بازگو شود، اما فعالیت طیف گسترده‌ای از این روش جدید می‌تواند در درمان بیماری‌های ویروسی تازه شیوع یافته مانند کرونا مؤثر باشد.

این تحقیق نتیجه همکاری دانشمندان دانشگاه منچستر، دانشگاه ژنو (UNIGE) و انستیتوی فناوری فدرال سوئیس (EPFL) در لوزان است.

نتایج این تحقیق نشان داد که دانشمندان با موفقیت مولکول‌های اصلاح‌شده جدید را با استفاده از مشتقات طبیعی گلوکز معروف به سیکلودکسترین مهندسی کردند. این مولکول‌ها با جذب ویروس‌ها آنها را از بین برده و با عفونت مبارزه می‌کنند.

دکتر ساموئل جونز از دانشگاه منچستر و عضو مؤسسه مواد پیشرفته "هنری رویس" به‌طور مشترک تحقیق پیشگام را با دکتر والریا کانگو از دانشگاه ژنو هدایت کرده است.

دکتر جونز گفت:" ما با موفقیت یک مولکول جدید طراحی کردیم که یک قند اصلاح‌شده است و خواص ضدویروسی در طیف گسترده‌ دارد. عملکرد ضدویروسی در این روش به معنی مقابله با مقاومت ویروسی است و یک روش مؤثر در معالجه عفونت‌های ویروسی خواهد بود."

این روش جدید همچنین در برابر مقاومت دارویی نیز مؤثر است.

دانشمندان اظهار کردند: حق امتیاز این مولکول ثبت‌شده و شرکت spin-out سعی دارد این ضدویروس جدید را در دنیای واقعی ایجاد کند. با آزمایش های بیشتر می‌توان از این ماده در کرم‌ها، پمادها و افشانه‌های بینی یا سایر ابزار مشابه برای از بین بردن عفونت‌های ویروسی استفاده کرد.

مواد ویروسی، مانند سفیدکننده، به‌طورمعمول قادر به از بین بردن ویروس‌ها در تماس هستند، اما برای انسان بسیار سمی هستند، بنابراین نمی‌توانند بدون ایجاد صدمه جدی وارد بدن انسان شوند. ایجاد ضد ویروس‌های شکر باعث ظهور نوع جدیدی از داروهای ضدویروسی شده که ویروس‌ها را از بین می‌برد اما برای انسان غیر سمی است.

عملکرد داروهای ضدویروسی فعلی بر اساس مهار رشد ویروس است، اما همیشه قابل‌اعتماد نیستند زیرا ویروس‌ها جهش‌یافته و در برابر این درمان‌ها مقاوم می‌شوند.

نتایج این تحقیق در نشریه Science Advances منتشرشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.