• شنبه / ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۲:۵۶
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 98111207962
  • خبرنگار : 71613

اردوی ۹۰ روزه احسان حدادی در آمریکا/ آلمان مقصد بعدی

اردوی ۹۰ روزه احسان حدادی در آمریکا/ آلمان مقصد بعدی

اردوی برون مرزی قهرمان پرتاب دیسک آسیا اسفند ماه در آمریکا آغاز می‌شود.

به گزارش ایسنا، احسان حدادی، قهرمان پرتاب دیسک آسیا، پنجم اسفند ماه راهی آمریکا می‌شود تا اردوی آماده سازی خود را زیر نظر مک ویلکینز ادامه دهد. این ورزشکار به مدت ۹۰ روز در آمریکا تمرین می‌کند و پس از آن راهی آلمان می‌شود، سپس در مسابقات دایموند لیگ شرکت می‌کند. حدادی پس از دایموند لیگ برای حضور در المپیک راهی توکیو می‌شود. 

حدادی که سهمیه المپیک ۲۰۲۰ توکیو را کسب کرده است، در حال حاضر همراه با حسین توکلی(مربی بدنساز) در اردوی کیش به سر می‌برد. البته توکلی در اردوی برون مرزی حدادی را همراهی نمی‌کند.

حسین شایان، سخنگوی سازمان تیم‌های ملی دوومیدانی در گفت و گو با ایسنا خبر اردوی برون مرزی حدادی را تایید کرد.

او در مورد نشست هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک در فدراسیون دوومیدانی نیز به ایسنا گفت: در این جلسه برنامه‌های ورزشکاران تا المپیک ۲۰۲۰ بررسی شد. فکر می‌کردیم برنامه برخی ورزشکاران که با رکورد ورودی المپیک فاصله دارند، تایید نشود اما خوشبختانه تایید شد. اجازه بدهید اسمی از این ورزشکاران نبرم، آنها هر چند از نظر رکوردی با ورودی المپیک ۲۰۲۰ فاصله دارند اما از نظر سنی در سال‌های آینده می‌توانند به ما کمک کنند. در بخش بانوان هم شانسی برای المپیک توکیو نداریم اما مقرر شد از آنها حمایت کنیم تا در دوره بعد ورودی المپیک ر ا کسب کنند.  

شایان در ادامه بیان کرد: مقداری بودجه از کمیته ملی المپیک طلب داریم که امیدوارم  تا آخر سال آن را دریافت کنیم. علاوه بر این در جلسه هیچ صحبتی از انتخابات فدراسیون نشد اما از آنجایی که در دوره گذار مدیریتی هستیم، تصمیم گیری طولانی مدت سخت است. بنابراین  هر چه زودتر رئیس فدراسیون تایید شود به نفع دوومیدانی است.

انتهای پیام  

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha