• چهارشنبه / ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۱:۵۱
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 98111611660
  • منبع : نمایندگی اردبیل

حال و هوای انقلابی اردبیل

می‌آئیم تا ایران دشمن‌شاد نشود

می‌آئیم تا ایران دشمن‌شاد نشود

ایسنا/اردبیل اردبیل در دهه فجر حال و هوای انقلابی به خود گرفته و به رغم گذشت 41 سال از ایام پیروزی انقلاب اسلامی ملت ولایتمدار این استان با همان شور روزهای بهمن 57 صف خود را از منافقان و تفرقه‌افکنان جدا کرده‌اند.

 ایران در 40 سال اخیر با انواع توطئه‌ها و حربه‌ها از سوی خصم زبون مواجه بوده و همواره در برابر این استکبار ایستاده است و این ایستادگی به پشتوانه حضور مردم در عرصه‌ها و صحنه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و ... نمود و جلوه‌ای خاص به خود گرفته است.

با ورود به دهه پنجم عمر انقلاب اسلامی ایران ذره‌ای از ولایتمداری مردم به رغم انواع فشارهای منطقه‌ای و بین‌المللی کاسته نشده بلکه در مقابل ملت ما با رسیدن به بلوغ فکری، اعتقادی و سیاسی صف خود را از منافقان و تفرقه‌افکنان جدا کرده و همواره پشت سر ولایت فقیه گام برداشته‌اند.

به گزارش ایسنا، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اردبیل با اشاره به اینکه این روزها شاهد حال و هوای انقلابی مردم اردبیل هستیم، اظهار کرد: تحریم‌ها و رفتارهای شیطنت‌آمیز دشمنان ما نمی‌تواند در اراده پولادین این مردم در دفاع از کشور خدشه‌ای وارد کند چرا که انقلاب اسلامی منبعث از آموزه‌های دینی و قرآنی است.

حجت‌الاسلام ولی نظرپور به موقعیت اقتصادی ایران در منطقه اشاره و خاطرنشان کرد: علیرغم اینکه دشمن شدیدترین تحریم‌ها را علیه کشورمان در چند سال اخیر اعمال کرده است، اما این حرکت ناشایست آمریکا و مزدوران منطقه‌ای وی نتوانسته است مردم را از مسیر اصلی و حقیقی که همان دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی ایران است دور کند.

وی وظیفه همگان را در حفظ دستاوردهای مادی و معنوی انقلاب سنگین خواند و خاطرنشان کرد: یکی از برکات انقلاب اسلامی تولید علم و ارتقای جایگاه ایران در این حوزه است که دشمنان را در رسیدن به سلطه‌طلبی جدید ناامید کرده است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اردبیل افزود: از برکات دیگر انقلاب اسلامی تاکید بر هویت اسلام ناب در برابر اسلام آمریکائی است که بر همین مبنا جمهوری اسلامی ایران استقلال، اقتدار و عظمت خود را حفظ کرده و هیچ وقت دوست ندارد زیر بار ظلم و ستم برود.

مردم به صحنه می‌آیند تا ایران دشمن‌شاد نشود

اما مردم انقلابی و همیشه در صحنه اردبیل نیز که در دهه فجر و روزهای منتهی به ایام پیروزی انقلاب اسلامی با حفظ روحیه جهادی و انقلابی خود میدان را به نفع دشمنان خالی نکرده‌اند، حضور در جشن‌های پیروزی انقلاب اسلامی و راهپیمایی بزرگ 22 بهمن را جلوه‌های عزتمندی ایران اسلامی می‌دانند.

مرتضی صفاری دانشجوی اردبیلی گفت: حضور ما در راهپیمائی 22 بهمن نشان می‌دهد که تیر دشمنان در دلسرد کردن مردم از انقلاب اسلامی به سنگ خورده و سرنوشت کشور ما یک مساله درون خانوادگی است و ربطی به مزدوران منطقه‌ای ندارد.

وی با اشاره به اینکه در روز 22 بهمن همه به صحنه می‌آئیم، خاطرنشان کرد: ملت ما به سطحی از شعور اجتماعی و سیاسی دست یافته‌اند که دوست را از دشمن می‌شناسند و در این 40 سال هیچگاه پشت نظام را به بهانه‌های واهی خالی نکرده‌اند و این بار نیز علم بر دست زیر پرچم ولایت به خیابان‌ها می‌آئیم.

صفاری گفت: با راهپمایی عظیم ملت ایران در 22 بهمن نباید اجازه دهیم تا کشورمان دشمن‌شاد شود چرا که مخالفان و دشمنان ایران صف به صف ایستاده و چشم خود را به وقایع بهمن ماه دوخته‌اند.

22 بهمن امسال در تقارن با اربعین سردار رنگ و بوی حسینی دارد

اما 22 بهمن امسال برای مردم ما از جایگاه و اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و تقارن آن با اربعین سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی اعتباری مضاعف یافته است.

پریا – ج دانشجوی دانشگاه پیام نور اردبیل با اشاره به اینکه دانشجویان همیشه در خط مقدم دفاع از انقلاب اسلامی ایستاده‌اند، گفت: نقش دانشجویان در تحکیم انقلاب اسلامی بسیار مهم است چرا که ما دانشجویان نمایندگان و سفیران فرهنگی ایران هستیم.

وی همچنین به تاثیرگذاری اساتید دانشگاه در تبیین آرمان‌های انقلاب اسلامی نیز اشاره کرد و گفت: بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی در دانشگاه‌ها به تثیبت و استمرار راه امام خمینی کمک می‌کند و باید همواره این دستاوردها در جامعه بازگو شود.

این دانشجوی دانشگاه پیام نور اردبیل شهادت سردار سلیمانی را سند محکمی بر استقامت ایران اعلام کرد و گفت: امسال تقارن اربعین این شهید بزرگوار با 22 بهمن رنگ و بوی حسینی راهپیمائی 22 بهمن داده و همه باهم به صحنه می‌آئیم تا نشان دهیم سردار سلیمانی گرچه دیگر در بین ما نیست اما ایران اسلامی هزاران سردار دارد که اگر موقعیت ایجاب کند می‌تواند کاخ ظلم و استکبار را در هم بریزد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha