• یکشنبه / ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۰:۵۹
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 98112719547
  • خبرنگار : 30054

برنده پژو ۲۰۶ جشنواره طلایی ایران کیش و بانک تجارت مشخص شد

برنده پژو ۲۰۶ جشنواره طلایی ایران کیش و بانک تجارت مشخص شد

سید سعید حیدری برنده یک دستگاه خودرو پژو ۲۰۶ جشنواره طلایی ایران کیش و بانک تجارت در بازار بزرگ رضا شد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام ایران کیش، در آخرین مرحله قرعه‌کشی جشنواره طلایی ایران کیش و بانک تجارت در بازار بزرگ رضا ضمن معرفی سعید حیدری برنده خودرو پژو ۲۰۶،  پانزده کارت هدیه پنج میلیون ریالی به پذیرندگان این مجتمع تجاری و ۴۰ کارت هدیه یک‌میلیون ریالی به خریدارانی که در این مجتمع از دستگاه ایران کیش استفاده کرده‌اند، اهدا شد. در این مرحله قرعه‌کشی مسئولین ارشد بانک تجارت و ایران کیش حضور داشتند.

پیش از این امیر خیاطان برنده خوش شانس یک دستگاه پژو ۲۰۶ در سومین جشنواره طلایی مشترک بانک تجارت و شرکت کارت اعتباری ایران کیش در مجتمع تجاری الماس شرق استان خراسان رضوی شد.

جشنواره طلایی مشترک بانک تجارت و ایران کیش از ابتدای سال ۹۸ در مراکز تجاری استان‌های تهران، البرز، هرمزگان، آذربایجان شرقی، گیلان، خوزستان، خراسان رضوی کلید خورده است. دراین دوره از جشنواره به قید قرعه برای خریدارانی که با کارت بانکی خود در طول زمان برگزاری جشنواره در مراکز تجاری منتخب این استان‌ها از طریق پذیرندگانی که دارای پایانه‌های فروش شرکت ایران کیش متصل به حساب‌های بانک تجارت می‌باشند خرید می‌کردند ده‌ها کارت هدیه ۱.۰۰۰.۰۰۰ ریالی و همچنین به پذیرندگان ده‌ها جایزه ۵.۰۰۰.۰۰۰ ریالی اهدا شد. جایزه ویژه این جشنواره اهدای خودرو پژو ۲۰۶ در مراکز تجاری این استان‌ها است که در چهارمین و آخرین مرحله به برندگان خوش شانس اهدا می‌شود.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha