• دوشنبه / ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۱:۳۱
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 98112820498
  • منبع : دانشگاه علوم پزشکی ایران

مقاله استاد ایرانی یکی از پنج مقاله برتر ژورنال جراحی چاقی

مقاله استاد ایرانی یکی از پنج مقاله برتر ژورنال جراحی چاقی
عکس تزئینی است

کیس ریپورت ویدیویی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان یکی از پنج مقاله برتر ژورنال معتبر جراحی چاقی (Obesity Surgery) انتخاب شد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد کرمان ساروی، فلوشیپ‌ فوق تخصصی لاپاروسکوپی پیشرفته و جراحی چاقی(جراحی درون بین) و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: در این کیس ریپورت ویدیویی سومین مورد عارضه نادر فتق فضای پترسون در افراد تحت جراحی مینی بای پس(تک آناستوموزی) در دنیا گزارش شده است.

وی خاطرنشان کرد: عمل مینی بای پس، یکی از موثرترین روش‌های جراحی چاقی و متابولیک است و مطالعات متعدد نشان داده که این شیوه جراحی که از لحاظ تکنیکی ساده تر و سریعتر و از نظر اثربخشی قابل مقایسه با جراحی بای پس کلاسیک است، احتمال  بروز عوارض حین عمل مثل فتق های داخلی را نیز به شدت کاهش می دهد.  

دبیر انجمن جراحی چاقی و متابولیک ایران خاطرنشان کرد: مدتها تصور می شد که در جراحی مینی بای پس احتمال بروز عارضه فتق فضای پترسون (فضای محل اتصال روده و معده با کولون عرضی) صفر است اما گزارش اخیر و دو گزارش قبلی که یکی از آن دو گزارش هم توسط ما ارائه شده بود نشان داده که در موارد نادر احتمال بروز این عارضه در افراد تحت جراحی مینی بای پس وجود دارد.

طبق اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، وی با اشاره به انتشار کیس ریپورت ویدیویی این عارضه نادر در شماره 29 (نوامبر 2019) مجله جراحی چاقی(Obesity Surgery) گفت: این مجله که توسط فدراسیون بین‌المللی جراحی چاقی و اختلالات متابولیک (IFSO)منتشر می شود، این کیس ریپورت را به عنوان مقاله برتر مجله در نوامبر گذشته و همچنین یکی از پنج مقاله برتر مجله در سال 2019 معرفی کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.