• جمعه / ۲ اسفند ۱۳۹۸ / ۰۸:۱۶
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 98120200514
  • خبرنگار : 50311

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: 

شرکت در انتخابات جزو حقوق هر شهروند است

شرکت در انتخابات جزو حقوق هر شهروند است

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: شرکت در انتخابات جزو حقوق هر شهروند است و شهروندان با انتخاب کسی که می تواند برای منطقه موثر باشد سهمی در آبادانی مملکت خود خواهند داشت.

"پرویز یزدانپناه" در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: شرکت در انتخابات جزو حقوق هر شهروند است و شهروندان با انتخاب کسی که می تواند برای منطقه موثر باشد می توانند سهمی در آبادانی مملکت، استان و شهرستانشان داشته باشند.
وی اظهار کرد: در انتخابات باید افراد با صلاحیت و گزینه های مختلف وجود داشته باشد که مردم بتوانند در بین این افراد انتخاب کنند و شرکت در انتخابات نشان دهنده تقویت اقتدار ملی، بنیان های امنیتی ملی، افزایش مشروعیت دولت و حکومت و همبستگی ملت است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تصریح کرد: تحصیلات کافی، تجربه مناسب، گذشته پاک و شفاف، آگاهی به تحولات جهانی و مشکلات و کمبودها، داشتن راه حل و برنامه برای رفع مشکلات و دیدگاه فکری از جمله ویژگی های یک انتخاب درست است.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha