• پنجشنبه / ۸ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۰:۱۵
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 98120806303
  • خبرنگار : 71623

کاهش ۳۰ درصدی فروش رستوران‌ها در پی شیوع کرونا

کاهش ۳۰ درصدی فروش رستوران‌ها در پی شیوع کرونا

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس از کاهش ۳۰ تا ۳۵ درصدی فروش رستوران‌ها در روزهای اخیر و در پی شیوع ویروس کرونا خبر داد و اعلام کرد که نکات بهداشتی از طریق سایت اتحادیه و ارسال پیام به رستوران‌ها توصیه شده است.

اصغر میرابراهیمی در گفت‌وگو با ایسنا،‌ اظهار کرد: از طریق پیام در شبکه‌های مجازی و سایت اتحادیه به همکاران‌مان در رستوران‌ها توصیه کردیم حتما از ماسک و دستکش استفاده کنند و میزها را هر ۱۵ دقیقه یک بار با الکل و آب ضدعفونی کنند.

وی افزود: همچنین تاکید کردیم که رستوران‌ها باید غذای تماما پخته عرضه کنند و از فروش غذاهای خام و نیم‌پز خودداری کنند.

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس با بیان اینکه وزارت بهداشت ابلاغیه‌ای در این زمینه صادر نکرده است،‌ گفت که ابلاغ نکات یاد شده به رستوران‌ها از سوی شورای سیاست‌گذاری این اتحادیه انجام شده است.

میرابراهیمی همچنین به مردم توصیه کرد که در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا به صورت بیرون‌بر از رستوران‌ها غذا تهیه کنند و در رستوران‌ها تجمع نکنند.

به گفته وی، در این راستا و همچنین درباره رعایت نکات بهداشتی از طریق نصب بنر در مقابل رستوران‌ها اطلاع‌رسانی می‌شود.

به گزارش ایسنا، از سوم اسفندماه مواردی از ابتلا به ویروس کرونا در ایران اعلام شد و تا ظهر چهارشنبه ششم اسفند ماه، ۱۳۹ مبتلا و ۱۹ فوتی بر اثر ابتلا به این ویروس گزارش شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha