• یکشنبه / ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۰:۴۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 98121108334
  • منبع : نمایندگی زنجان

رئیس پلیس فتای استان زنجان:

فضای مجازی نسبت به شایعات کرونایی رصد جدی می‌شود

فضای مجازی نسبت به شایعات کرونایی رصد جدی می‌شود

ایسنا/زنجان رئیس پلیس فتای استان زنجان گفت: فضای مجازی نسبت به شایعه‌پراکنی‌ها در خصوص ویروس کرونا به شدت و به صورت جدی رصد می‌شود.

سرهنگ محمدعلی آدینه‌لو در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: هم‌اکنون پلیس فتا به صورت کاملا تخصصی همه جریانات خبری منتشر شده در فضای مجازی را رصد کرده و در صورت مشاهده هرگونه موارد محتوایی شامل فیلم، خبر، عکس که حاوی مطالب شایعه و کذب به قصد ایجاد تشویش اذهان عمومی و افزایش نگرانی در جامعه باشد، موضوع را به صورت قانونی مورد پیگیری قرار داده و با متخلفان برابر قانون برخورد خواهد کرد.

وی با بیان اینکه در بستر فضای مجازی برخی افراد سودجو به صورت جعلی اخبار را در خصوص بیماری کرونا منتشر می‌کنند، تصریح کرد: کاربران فضای مجازی به شایعات و دروغ‌پردازی‌های برخی شبکه‌های مجازی در خصوص کرونا توجه نکرده و به آن دامن نزنند و اخبار مرتبط با آن را از طریق رسانه ملی و خبرگزاری‌های معتبر دنبال کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha