جشنواره فجر

  • چهارشنبه / ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۱:۱۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 98121411132
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

معاون استاندار تاکید کرد

ضرورت گسترش نظارت بر روند تولید و توزیع مواد ضد عفونی کننده در آذربایجان غربی

ضرورت گسترش نظارت بر روند تولید و توزیع مواد ضد عفونی کننده در آذربایجان غربی

ایسنا/آذربایجان غربی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی با تاکید بر اینکه دستگاه های متولی بر روند تولید و توزیع مواد ضد عفونی کننده نظارت ها را گسترش دهند گفت: باید اقدامات انجام گرفته به آرامش بازار منتهی شود.

بهنام شهدی امروز ۱۴ اسفندماه در چهل و پنجمین جلسه ستاد تنظیم بازار با اشاره به شیوع کرونا ویروس در کشور افزود: علیرغم اینکه استان از وضعیت مناسبی در این خصوص برخوردار است اما گزارشات مردمی حاکی از این است که در تهیه اقلام بهداشتی و ضدعفونی کننده با مشکل مواجه هستند.

وی افزود: برای کاستن از دغدغه های مردم علاوه بر توسعه تولید باید در روند توزیع نیز دانشگاه علوم پزشکی و صنعت، معدن و تجارت با افزایش اکیپ های بازرسی منافذ سوء استفاده را ببندند.

شهدی در خصوص وضعیت بازار شب عید نیز گفت: مشکلی از بابت تامین و ذخیره اقلام اساسی وجود ندارد.

به گزارش ایسنا،وی از برخورد با محتکرین نیز خبر داد و افزود: در بحث نیازهای اساسی مردم اعم از مواد ضدعفونی کننده و اقلام اساسی عید با کسی تعارف نداریم و در صورت مشاهده تخلف به شدت برخورد می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha