جشنواره فجر

  • چهارشنبه / ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۳:۳۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 98121411374
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

مدیرکل کتابخانه های عمومی آذربایجان غربی معرفی شد

مدیرکل کتابخانه های عمومی آذربایجان غربی معرفی شد

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان غربی گفت: کتابخانه‌های عمومی ویترین فرهنگی هستند.

هادی طباطبایی امروز ۱۴ اسفند ماه در مراسم تکریم سرپرست و معارفه مدیرکل و رئیس دبیرخانه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان، گفت: ایران، مخزن حکمت و فرهنگ است و در این میان، آذربایجان‌غربی جایگاه ویژه‌ای دارد و ارومیه، شهر اولین‌های فرهنگی از قبیل اولین رادیو و تلویزیون، اولین مدرسه دخترانه و دانشگاه است که نشان از جایگاه فرهنگ در بین مردم منطقه دارد.

وی با اشاره به پیشینه تاریخی این دیار و اهمیت کتاب، افزود: در خاطرات محمد تمدن از مشاهیر آذربایجان‌غربی، در اهمیت کتاب اینگونه آمده است: که من مجبور شدم که کتابها را بر روی دوشم از کنار دریا از ارومیه خارج کنم تا از حادثه کتاب سوزی در امان بمانند و این اهمیت کتاب و انتقال آن به آیندگان را نشان می‌دهد.

طباطبایی افزود: باید برنامه ویژه‌ای برای حفظ نسخ خطی در استان داشته باشیم و مخاطبان کتابخانه را با به روز رسانی منابع افزایش دهیم.

وی ادامه داد: کتابخانه‌های عمومی ویترین فرهنگی هستند و بخشی از بار فرهنگی استان را بر دوش می‌کشند و مجموعه اداره کل کتابخانه‌های عمومی بسیار پویاست و همکاری همکاران جوان و باتجربه در کنار هم، ان‌شاءالله روزهای فرهنگی خوبی را رقم خواهد زد.

همچنین خدیجه معصومی مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی نیز در این مراسم اظهار کرد: افزایش فضای کتابخانه‌ای در استان، ایجاد پیوند کاربردی آموزش و پرورش، رسانه‌ها و دستگاه‌های فرهنگی برای افزایش سرانه مطالعه استان، افزایش اعضای کتابخانه‌های عمومی از طریق انجام فعالیت‌های ترویجی خلاقانه و اثرگذار، خدمت راسنی فرهنگی به اهالی مناطق کم‌برخوردار و بهبود وضعیت خدمت رسانی کتابخانه‌های عمومی از مهم‌ترین برنامه‌های دوره جدید است.

وی افزود: برای اینکه کتابخانه‌ها به پاتوق فرهنگی تبدیل شوند نیازمند ایده‌پردازی در حوزه کتابخوانی هستیم و مشتاقانه پذیرای نظرات و ایده‌های همکاران، مسئولین نهاد و استان، اهالی رسانه و صاحبان فکر و اندیشه هستیم.

به گزارش ایسنا،طی مراسمی از زحمات منوچهر جعفری، سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان قدردانی و خدیجه معصومی به عنوان مدیرکل معرفی شد.

گفتنی است خدیجه معصومی که دانش آموخته رشته علم اطلاعات و دانش شناسی در مقطع کارشناسی ارشد است، از سال ۱۳۸۸ به عنوان کارشناس امور کتابخانه های استان آذربایجان غربی مشغول فعالیت بوده است.

وی همچنین از سال ۱۳۹۶ تاپیش از این رئیس اداره‌ امور کتابخانه ها و کتابخوانی اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان غربی بود. 

عضویت در شورای پژوهش و نوآوری کتابخانه های عمومی استان، تدریس دوره های آموزش ضمن خدمت کارکنان کتابخانه های عمومی استان، مجری گری و نویسندگی  برنامه های زنده صدا و سیمای مرکز آذربایجان غربی و... از جمله سوابق اجرایی خدیجه معصومی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha