• شنبه / ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۲:۳۱
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 98121713150
  • منبع : فضای مجازی

یک قرار ملی: "عید ما، بعد از شکست کرونا"

یک قرار ملی: "عید ما، بعد از شکست کرونا"

این عید را از طریق تلفن و اینترنت با همدیگر در تماس باشیم و به دیدار کسانی که دوست‌شان داریم نرویم تا آنها را در معرض ویروس کرونا قرار ندهیم. بدانیم که این عید بر خلاف همه هزاره‌های گذشته، دوست داشتن در ندیدن است و عید دیدنی یک ظلم بزرگ.

به گزارش ایسنا، عصر ایران نوشت: «چند روز دیگر عید نوروز از راه می رسد و ایران، هنوز درگیر بیماری فراگیر کروناست. نگرانی جدی این است که بخشی از مردم در روزهای عید قرنطینه خانگی را رعایت نکنند و به دید و بازدید بروند و ناگهان با انفجار اتمی کرونا مواجه شویم. آنگاه دیگر حتی امکانات پزشکی کشور نیز جوابگو نخواهد شد و آخرین نوروز قرن جاری، به یک فاجعه انسانی تبدیل می شود.

پیشنهاد می کنیم این عید را از طریق تلفن و اینترنت با همدیگر در تماس باشیم و به دیدار کسانی که دوست شان داریم نرویم تا آنها را در معرض ویروس کرونا قرار ندهیم. بدانیم که این عید بر خلاف همه هزاره های گذشته، دوست داشتن در ندیدن است و عید دیدنی یک ظلم بزرگ.

"عید ما بعد از شکست کرونا" این را شعار خود قرار دهیم و یک قرار ملی بگذاریم که عید امسال را موکول کنیم به زمانی که ویروس کرونا در کشورمان از بین رفته است. آن وقت، لباس نو و آجیل و شیرینی می خریم و به دید و بازدید می رویم تا سنت زیبا و ایرانی عید نوروز را ولو با تاخیر به جا بیاوریم.

امسال در روزهای عید، دور هم بودن در خانه را تجربه می‌کنیم و "حول حالنا الی احسن الحال" را به نیت ریشه‌کنی بیماری کرونا و بهبود حال همه مبتلایان زمزمه کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۱۲-۱۷ ۱۳:۰۸

این قرار ملی رو کسانی که الان توی بازار مشغول خرید هستند هم انجام میدن؟!!!