• یکشنبه / ۱۸ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۰:۵۳
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 98121813763
  • منبع : نمایندگی قم

نخستین کیس ویروس

کرونا 30 بهمن در ایران ثابت شد/ اقدامات استان قم در مدیریت مقابله با ویروس کرونا قابل تقدیر است

کرونا 30 بهمن در ایران ثابت شد/ اقدامات استان قم در مدیریت مقابله با ویروس کرونا قابل تقدیر است

ایسنا/قم رئیس هیئت اعزامی سازمان جهانی بهداشت به جمهوری اسلامی ایران گفت: نخستین کیس ویروس کرونا در ایران، 19 فوریه (30 بهمن) ثابت شد و از همان دقایق اولیه، جمهوری اسلامی در راستای مقابله با شیوع این ویروس تلاش کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر ریچارد برنان که برای بررسی وضعیت ویروس کرونا به قم سفر کرده است، شنبه شب 17 اسفندماه در دیدار با دکتر سرمست استاندار قم گفت: استان قم در زمینه مبارزه با ویروس کرونا تلاش های جدی انجام داده است که از زحمات شما قدردانی می کنیم.
وی افزود: نخستین کیس ویروس کرونا در ایران، 19 فوریه (30 بهمن) ثابت شد و از همان دقایق اولیه، جمهوری اسلامی در راستای مقابله با شیوع این ویروس تلاش کرد.
رئیس هیئت اعزامی سازمان جهانی بهداشت به جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران متعهدانه در حال ایستادگی در برابر ویروس کرونا است و در این راستا نیازمند مشارکت همگانی هستیم.
دکتر ریچارد برنان افزود: به خاطر این تلاش هایی که انجام داده اید، به شما تبریک می گویم و از مدیریتی که در استان قم برای مقابله با این ویروس شده است، قدردانی می کنم.
وی گفت: پشتیبانی فنی و ارائه ملزومات به ایران را داشته ایم و در سازمان ملل نیز برای مدیریت این بحران کمیته ای تشکیل شده که سازمان جهانی بهداشت مسئول این کمیته است.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha