• دوشنبه / ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۰:۲۵
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 98121914250
  • منبع : شهرداری تهران

آموزش پیشگیری از کرونا در ناوگان اتوبوسرانی

آموزش پیشگیری از کرونا در ناوگان اتوبوسرانی

مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از نصب ۱۸۵۰۰ پوستر آموزشی در خصوص راه‌های پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا در ۵ هزار اتوبوس خبر داد و گفت: ناوگان اتوبوسرانی تهران به امکانی برای آموزش سیار در مورد اقدامات پیشگیرانه جهت عدم ابتلا به این بیماری تبدیل شده است.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، مهندس محمود ترفع با اعلام اینکه حضور تعداد قابل توجه افراد در یک مکان از دلایل و عوامل انتقال ویروس کروناست، افزود: به همین دلیل بر اساس پروتکل‌های وزارت بهداشت، ما در هر شبانه روز نسبت به ضد عفونی کردن ۵ هزار دستگاه اتوبوس حداقل طی ۴ نوبت اقدام می کنیم تا بتوانیم تا جای ممکن فضای ایمن و سالمی را برای مسافران ناوگان اتوبوسرانی فراهم کنیم.

وی با اشاره به اینکه در این پوسترها توصیه‌های بهداشتی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری هنگام استفاده از اتوبوس درج شده است، اظهار کرد: توصیه می‌کنیم شهروندان هنگام استفاده از اتوبوس از دستکش و ماسک استفاده کنند.

ترفع همچنین از شهروندانی که دارای علایم تب و سرماخوردگی هستند، درخواست کرد تا از اتوبوس استفاده نکنند و گفت: مسافران از تماس دست آلوده با چشم، دهان و بینی خودداری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha