• دوشنبه / ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۶:۰۷
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 98121914774
  • خبرنگار : 71251

گمرک:

خدمات گمرکی متوقف نمی‌شود/ پرداخت نقدی هزینه‌ها ممنوع

خدمات گمرکی متوقف نمی‌شود/ پرداخت نقدی هزینه‌ها ممنوع

سخنگوی گمرک ایران ضمن رد شایعه توقف خدمات گمرکی از شنبه هفته آینده در مرزهای مشترک با افغانستان گفت: گمرک بنایی به تعطیلی خدمات تا پایان سال ندارد و در صورت لزوم بیشتر از ساعت اداری نیز در روزهای پایانی سال فعال خواهد بود.

به گزارش ایسنا، سید روح الله لطیفی اظهار کرد: تعطیلی زودهنگام گمرک در مرزهای افغانستان شایعه است و گمرک جمهوری اسلامی ایران با تمام توان، ضمن تسریع و تسهیل تجارت با افغانستان، کنترل‌های بهداشتی و قانونی خود را هم با جدیت ادامه می دهد.

وی گفت: هزینه خدمات گمرکی نیز صرفا از طریق الکترونیکی و پرداخت از طریق کارت‌های بانکی مجاز است و هر گونه پرداخت به صورت نقدی در مرزها غیرقانونی است.

طبق اعلام گمرک، در روزهای اخیر شایعاتی مبنی بر بسته شدن خدمات گمرکی ایران بین تجار  افغانستانی مطرح شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha