• سه‌شنبه / ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ / ۰۹:۴۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 98122015082

تامین ۴۱۰ هزار لیتر الکل در خراسان رضوی

تامین ۴۱۰ هزار لیتر الکل در خراسان رضوی

ایسنا/خراسان رضوی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: از ابتدای اسفند ماه تاکنون بیش از ۴۱۰ هزار لیتر الکل تامین شده است.

علی رسولیان با بیان این مطلب، اظهار کرد: از این مقدار ۱۸۵ هزار لیتر الکل وارد استان و بیش از ۲۲۵ هزار لیتر نیز در این استان تولید شده که با محوریت دانشگاه‌های علوم‌پزشکی در اختیار ۱۸ واحد تولید مواد ضد عفونی‌کننده، داروخانه‌ها و بیمارستان‌های استان قرار گرفته است.

وی ادامه داد: با افزایش تولید الکل توسط دو واحد تولیدی، ظرفیت تولید این ماده در استان از ۱۵ هزار لیتر به ۲۱ هزار لیتر در روز افزایش یافته است. 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی در خصوص تامین ماسک مورد نیاز استان، گفت: در این راستا افزایش تولید ۱۰ واحد کوچک و بزرگ زنجیره تولید ماسک اعم از واحدهای تولید پارچه، برش، دوخت و دوز و توزیع در حال برنامه‌ریزی است.

بر اساس گزارش روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، رسولیان بیان کرد: امیدواریم تا چند روز آینده تولید ماسک N۹۵ نیز در خراسان رضوی آغاز شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha