• شنبه / ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۰:۴۰
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 98122417963
  • منبع : نمایندگی اردبیل

مدیر کل میراث فرهنگی اردبیل:

حفظ سلامت عمومی در اولویت اقدامات فعالان گردشگری است

حفظ سلامت عمومی در اولویت اقدامات فعالان گردشگری است

ایسنا/اردبیل مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل گفت: در حال حاضر حفظ سلامت عمومی در اولویت اقدامات فعالین گردشگری در استان قرار دارد.

نادر فلاحی امروز 24 اسفند در جلسه با فعالین بخش خصوصی، تصریح کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا در سطح کشور و استان اردبیل حفظ سلامت عمومی در اولویت اقدامات فعالین گردشگری در استان قرار دارد.

وی با اشاره به متضرر شدن بخش خصوصی فعال در حوزه گردشگری در ایام نزدیک به عید، بیان کرد: رایزنی‌هایی برای جبران بخشی از این خسارت و ارایه بسته‌های حمایتی از فعالین حوزه گردشگری در سطح ملی و استانی انجام گرفته است که امیدواریم موثر باشد.

مدیر کل میراث فرهنگی استان اردبیل گفت: پیگیری‌ها برای ارایه بیمه بیکاری به مشاغلین بخش گردشگری در حال انجام است.

فلاحی اضافه کرد: همچنین بخشش 5 ماهه اجاره بهای آب درمانی‌ها در استان اردبیل در حال انجام است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha