• یکشنبه / ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ / ۰۸:۲۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 98122518704
  • خبرنگار : 50163

در راستای پیشگیری از تجمع انجام می‌شود؛

توزیع میوه شب عید در همه میوه‌فروشی‌های دارای پروانه کسب

توزیع میوه شب عید در همه میوه‌فروشی‌های دارای پروانه کسب

ایسنا/زنجان فرماندار خرم‌دره گفت: میوه شب عید و تنظیم بازار به دلیل جلوگیری از تجمع مردم در همه مغازه‌های میوه‌فروشی دارای پروانه کسب ارائه خواهد شد.

حجت محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری مرتب جلسات ستاد پیشگیری از شیوع کروناویروس، عنوان کرد: بنا بر تصمیمات اتخاذ شده در این زمینه از امروز (۲۵ اسفند) صنوف غیرضروری شهرستان خرم‌دره تعطیل می‌شود.

وی با اشاره به استثنا بودن برخی از صنوف از تعطیلی‌ها، بیان کرد: نانوایی‌ها، سوپرمارکت‌ها، داروخانه‌ها و لبنیاتی‌ها تنها صنوفی هستند که برای مردم خدمت‌رسانی خواهند کرد و در این ایام تعطیل نیستند.

فرماندار خرم‌دره با اشاره به نزدیکی نوروز و دغدغه‌ها در زمینه شکل‌گیری تجمع در توزیع میوه شب عید، اظهار کرد: میوه شب عید و تنظیم بازار به دلیل جلوگیری از تجمع مردم، در همه مغازه‌های میوه‌فروشی دارای پروانه کسب ارائه خواهد شد.

این مسئول، قطع کردن زنجیره انتقال بیماری کرونا را مهم‌ترین راهکار مبارره با این بیماری عنوان کرد و گفت: همچنان از مردم شهرستان درخواست می‌شود برای مبارزه با این بیماری در خانه‌های خود بمانند.

وی تاکید کرد: شهروندان باید از مسافرت‌های غیرضروری و حتی ضروری پرهیز کرده و دید و بازدید عید را نیز به زمان دیگر موکول کنند تا شاهد ریشه‌کنی ویروس از کشور باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha