• چهارشنبه / ۶ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۲:۲۸
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99010602610
  • خبرنگار : 50028

کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی:

یخبندان در راه است؛ مراقب محصولات کشاورزی باشید

یخبندان در راه است؛ مراقب محصولات کشاورزی باشید

ایسنا/خراسان جنوبی کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در مناطق سردسیر استان وقوع سرما و یخبندان شبانه در دو روز آینده قابل پیش بینی است، گفت: کشاورزان، دامداران و گلخانه داران برای پیشگیری از خسارات احتمالی ناشی از سرمازدگی باید تمهیدات لازم را بیندیشند.  

جواد نخعی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بارش‌ها امروز به صورت پراکنده در استان ادامه دارد و امروز و امشب تشکیل پدیده مه در مناطق کوهستانی و گردنه‌ها دور از انتظار نیست.

وی با اشاره به اینکه در مناطق سردسیر استان وقوع سرما و یخبندان شبانه در دو روز آینده قابل پیش بینی است، افزود: کشاورزان، دامداران و گلخانه داران برای پیشگیری از خسارات احتمالی ناشی از سرمازدگی باید تمهیدات لازم را بیاندیشند.  

کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی بیان کرد: بیشترین بارش ۲۴ ساعت گذشته در استان در آبیز و خرو با ۲۲ میلی‌متر ثبت شد.

نخعی ادامه داد: طی ۲۴ ساعت گذشته، در انارستانک ۲۱ میلی‌متر، پیر حاجات ۱۳، مهوید فردوس و معصوم آباد ۱۱، کلاته سورگ، زیرکوه، معدن قلعه و فتح آباد فردوس ۹، ازمیغان ۷، کلشانه، باغشهر اسلامیه، باغستان و چیروک ۶، آرین شهر، محمد آباد پسکوه، فتح آباد خضری، حصاردار خوسف، درخش، ده محمد، طاهرآباد فردوس، عشق آباد طبس ۵، فردوس، سرند دیهوک، قاین و خضری دشت بیاض ۴ میلی‌متر بارندگی رخ داده است.

وی با اشاره به روند کاهشی دما طی امشب و فردا در استان، خاطرنشان کرد: در شبانه روز گذشته قاین با حداقل دمای دو درجه سانتیگراد بالای صفر سردترین و دهسلم نهبندان با حداکثر دمای ۱۹درجه سانتیگراد بالای صفر گرمترین شهر استان بوده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.