• شنبه / ۹ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۴:۵۷
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 99010904365
  • خبرنگار : 50042

برگزاری جشنواره مجازی «در خانه با هنر می مانیم» ویژه دانش آموزان گیلانی

برگزاری جشنواره مجازی «در خانه با هنر می مانیم» ویژه دانش آموزان گیلانی

ایسنا/گیلان معاون فرهنگی آموزش و پرورش گیلان از برگزاری جشنواره مجازی «در خانه با هنر می مانیم» ویژه دانش آموزان و فرهنگیان گیلانی در ۱۸ رشته فرهنگی و هنری خبر داد.

جمیل عباسی غریب در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری این جشنواره در ایام تعطیلی مدارس اظهار کرد: جشنواره «در خانه با هنر می مانیم» با موضوع کرونا و راه های پیشگیری از آن برگزار می شود و دانش آموزان و فرهنگیان استان می توانند ۱۸ رشته آثار خود را از طریق فضای مجازی و یا ادارات آموزش و پرورش استان ارسال کنند.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش گیلان با بیان اینکه علاقمندان می توانند آثار خود را تا پایان فروردین ماه به ادارات آموزش و پرورش استان تحویل دهند یا به آدرس @almonir۸۲ در پیام رسان ایتا ارسال کنند، افزود: این جشنواره در رشته های نقاشی، طراحی، تکنوازی، کاریکاتور، پوستر، عکاسی، مجسمه سازی، تصویرسازی، کاردستی، پویانمایی، سفالگری، نماهنگ، تکخوانی(ویژه پسران و آقایان)، سخنوری، خوشنویسی، داستان کوتاه، شعر و نمایشنامه نویسی برگزار می شود.

وی استقبال از این جشنواره مجازی را خوب توصیف کرد و گفت: تاکنون بیش از ۲۰۰ اثر دریافت شده است، از نفرات برتر جشنواره «در خانه با هنر می مانیم» در مراسمی تقدیر خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha