• یکشنبه / ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۰:۳۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99011004680
  • خبرنگار : 50071

ویروس کرونا و مواد غذایی+ ویدیو

ویروس کرونا و مواد غذایی+ ویدیو

ایسنا/خراسان رضوی چگونه در ایام شیوع ویروس کرونا از آلوده نبودن مواد غذایی اطمینان حاصل کنیم؟

عضو هیأت علمی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی، در خصوص مصرف مواد غذایی در ایام شیوع ویروس کرونا گفت: با رعایت مواردی می‌توان مطمئن شد که محصولات غذایی عامل انتقال بیماری به ما نخواهند بود.

دکتر فرشته حسینی با اشاره به تهیه مواد غذایی به دو صورت خام و فراوری شده، روش‌های ضدعفونی هر کدام از این مواد را توضیح داد.

مشروح گفت و گوی ایسنا را با این متخصص علوم و صنایع غذایی در ویدیو زیر مشاهده می کنید:

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.