• شنبه / ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۴:۲۸
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99012312854
  • خبرنگار : 50115

مدیرکل استاندارد استان اصفهان:

در محصولات غذایی استاندارد، موردی مبنی بر آلوده بودن به ویروس کرونا مشاهده نشده است

در محصولات غذایی استاندارد، موردی مبنی بر آلوده بودن به ویروس کرونا مشاهده نشده است

ایسنا/اصفهان مدیرکل استاندارد استان اصفهان گفت: از اسفند سال گذشته تا به امروز در تمام محصولات تولیدی با نشان استاندارد، مورد خاصی مبنی بر آلوده بودن به ویروس کرونا مشاهده نشده است.

غلامحسین شفیعی در گفت‎‌وگو با ایسنا درباره نظارت بر استاندارد بخش تولید به خصوص در شرایط کنونی شیوع کرونا، اظهار کرد: این مجموعه نظارت های کامل را با نمونه برداری، آزمایش های لازم بر روی استانداردهای اجباری در رابطه با الکل و مواد شوینده و ... انجام می دهد.

وی تاکید کرد: از اسفند سال گذشته تا به امروز در تمام محصولات تولیدی با نشان استاندارد، مورد خاصی مبنی بر آلوده بودن به ویروس کرونا مشاهده نشده است.

مدیرکل استاندارد استان اصفهان درباره محصولات غذایی بسته بندی شده و عاری بودن آنها از هر گونه ویروس به خصوص کرونا، تاکید کرد: این محصولات نمونه برداری می شوند و به طور قطع تمام محصولات غذایی باید به طور کامل مطابق با استاندارد بسته بندی و غیرقابل نفوذ باشند.

وی با بیان اینکه کالاهای بسته بندی شده مشمول استاندارد اجباری هستند، تصریح کرد: اداره کل استاندارد هیچ نظارتی بر محصولات غذایی بدون بسته بندی ندارد.

شفیعی همچنین در خصوص برخی نگرانی ها نسبت به مواد غذایی تولیدی و آلوده شدن آنها به ویروس کرونا، اظهار کرد: به طور معمول مواد غذایی بسته بندی شده، حرارت می بینند، همچنین تا رسیدن به دست مشتری زمان زیادی سپری می شود.

وی ادامه داد: البته واحدهای تولیدی هیچ گاه اجازه نمی دهند کارگر بیمار، حتی اگر کرونا هم نداشته باشد، وارد خط تولید شود و همواره این موضوع جهت سلامت و حفظ تولید مورد تاکید است.

مدیرکل استاندارد استان اصفهان درباره تخلفات برخی تولیدات بعد از شیوع کرونا، اظهار کرد: خوشبختانه تاکنون در بررسی، بازرسی و کنترل نمونه محصولات تولیدی از بازار، انبار و خط تولیدی، تخلف خاصی در رابطه با استاندارد مشاهده نشده است، البته موارد جزئی در بندها و فاکتورهای آزمونی مربوط به استاندارد وجود داشته که هیچ ارتباطی با سلامت نداشته و در این خصوص تذکر لازم به واحدها داده شده است.

وی تاکید کرد: بعد از شیوع ویروس کرونا تاکنون، بیشترین نظارت اداره استاندارد بر روی صنایع غذایی، بهداشتی و تجهیزات پزشکی بوده، چراکه در ارتباط مستقیم با سلامت مردم است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.