• جمعه / ۲۹ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۷:۴۰
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 99012917253
  • خبرنگار : 71431

سامانه ۶۳۶۹ تنها راه برای دریافت وام یک میلیون تومانی دولت

سامانه ۶۳۶۹ تنها راه برای دریافت وام یک میلیون تومانی دولت

سخنگوی ستاد تسهیلات حمایتی کرونا تاکید کرد که تنها راه درخواست وام یک میلیون تومانی دولت ارسال شماره ملی سرپرست خانواره به سرشماره ۶۳۶۹ است و هیچ راه‌دیگری برای بهره‌مندی از این وام وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، حسین میرزایی با هشدار در مورد سوءاستفاده‌های احتمالی از شهروندان در پوشش وام قرض‌الحسنه دولت، گفت:  ۲۵ میلیون خانوار یارانه‌بگیر در کشور داریم که این افراد از سال گذشته تا کنون با شماره ۶۳۶۹ آشنا هستند. ما هم برای اینکه مردم دچار اشتباه نشوند از همین سرشماره ۶۳۶۹ برای اعلام درخواست بهره‌مندی از وام یک میلیون تومانی دولت استفاده کردیم.

وی اضافه کرد: از طرف وزارت رفاه تنها پیامک با سرشماره V.Refah برای مردم ارسال می‌شود و مردم هم فقط و فقط باید در صورت اعلام نیاز، شماره ملی سرپرست خانوار را به شماره ۶۳۶۹ پیامک کنند.

میرزایی افزود:‌ هیچ مبلغی از شهروندان برای اعلام آمادگی برای دریافت این وام دریافت نخواهد شد و حتی هزینه پیامک ارسالی هم از سوی دولت تامین خواهد شد. همچنین هیچ لینک و سایتی برای بهره‌مندی از این وام وجود ندارد.  پس درخواست ما از شهروندان این است که به هیچ عنوان به هیچ پیامک دیگری اعتماد نکرده و به هیچ شماره‌ای جز ۶۳۶۹ نیز اطلاعات خود را ارسال نکنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۱-۲۹ ۱۷:۴۶

تکلیف اون سرپرستایی که پیر هستن و خط تلفن فرزند در شماره حسابشون ثبت شده مشخص کنید

avatar
۱۳۹۹-۰۱-۲۹ ۱۷:۵۶

این چه شماره ای هست که از دیروز که اعلام کردند هرچی کد ملی میزنیم سند نمیشه ؟

avatar
۱۳۹۹-۰۱-۲۹ ۱۸:۲۹

نميشه سيم کارت جديد به اسم سرپرست خانواده خريده نشه و اون شماره اي که براي دريافت يارانه وارد شده با اون شماره پيام داد?

avatar
۱۳۹۹-۰۱-۲۹ ۲۰:۰۱

پیامک به سر شماره6369 ارسال نمی شود علت چیست؟

avatar
۱۳۹۹-۰۱-۲۹ ۲۰:۰۲

اگر‌این‌وام‌را‌بدهند‌خیلی‌خوب‌میشود

avatar
۱۳۹۹-۰۱-۲۹ ۲۲:۰۰

به علت بیکاری خواستار این وام هستم

avatar
۱۳۹۹-۰۱-۲۹ ۲۲:۲۹

سلام پیامکی برای من نیامده چکار کنم

avatar
۱۳۹۹-۰۱-۳۰ ۰۱:۳۷

سلام چرا پیام من ناموفق میشه خود سرپرست هستم

avatar
۱۳۹۹-۰۱-۳۰ ۰۷:۵۰

سلام ، پیامک به این شماره ارسال نمی شود

avatar
۱۳۹۹-۰۱-۳۰ ۰۹:۰۱

سلام کد ملی رو میفرستیم ارسال نمیشه

avatar
۱۳۹۹-۰۱-۳۰ ۱۲:۲۴

خیلی از سرپرستان خانوار که خط ندارند گروههای پرخطرند بروید صف پیشخوان دولت ها روببینید مگه کرونا نیست چرا اینترنتیش نکردید

avatar
۱۳۹۹-۰۱-۳۰ ۱۶:۱۵

سلام من هر چه شماره ملی خودم راپیامک میکنم میزنه نا موفق چکار کنم

avatar
۱۳۹۹-۰۱-۳۱ ۰۰:۳۳

بنده به سر شماره ۶۳۶۹ پیامک زدم ولی ارسال نشد .چرا؟