• پنجشنبه / ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۴:۵۴
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 99020402981
  • منبع : سخنگوی وزارت خارجه

احضار حافظ منافع آمریکا به وزارت امور خارجه

 احضار حافظ منافع آمریکا به وزارت امور خارجه

سید عباس موسوی در واکنش به اقدامات ایذائی و تحریک آمیز نیروهای آمریکایی در خلیج‌فارس اظهار کرد: در این رابطه سفیر سوییس در تهران به عنوان حافظ منافع امریکا به وزارت امور خارجه فراخوانده شده و مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران نسبت به تهدیدات نیروهای امریکایی از جمله حضور و اقدامات غیر قانونی و بی ثبات ساز ناوگان دریایی آن کشور در نزدیکی آب های شمالی خلیج فارس و سواحل ایران طی یادداشتی جهت انعکاس به مقامات امریکایی به وی ابلاغ شد.

به گزارش ایسنا، سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: در این یادداشت به دولت آمریکا ضرورت رعایت مقررات بین المللی ایمنی دریانوردی و آزادی کشتیرانی از سوی همه طرف‌ها یادآوری گردیده و هشدار  داده شده است که جمهوری اسلامی ایران  ضمن دفاع قدرتمندانه از حقوق دریایی خود، در مقابل هر گونه تهدیدات و اقدامات غیر قانونی و متعرضانه در منطقه خلیج فارس و دریای عمان،  پاسخ و واکنش مناسب نشان خواهد داد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان در ادامه تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران  اظهارات تهدیدآمیز و تحریک کننده روز گذشته توسط رئیس‌جمهور آمریکا  را محکوم کرده و به آقای ترامپ توصیه می کند در شرایط کنونی شیوع بیماری کرونا در منطقه و جهان بهتر است به جای ماجراجویی و فرافکنی،  ناوگان نظامی خود را برای کمک به مهار و مدیریت این بیماری رو به گسترش، که این کشور را به آلوده ترین کشور مبتلابه این بیماری در جهان تبدیل کرده است،  در داخل امریکا به کار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha