• شنبه / ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۳:۵۵
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 99020604021
  • خبرنگار : 50024

برای پیشگیری از ابتلا به کرونا در ماه رمضان؛

مصرف مواد  قندی در وعده‌های سحر و افطار را کاهش دهید

مصرف مواد  قندی در وعده‌های سحر و افطار را کاهش دهید

ایسنا/البرز یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: مصرف حداقل هشت لیوان آب و مایعات در فاصله افطار تا سحر و هم‌چنین مصرف میوه برای تأمین آب و جبران کم آبی بدن به روزه داران در شرایط فعلی توصیه می‌شود.

فرزانه فلاحت پیشه در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در ماه رمضان امسال با شیوع بیماری کرونا مواجه شده‌ایم که این امر نگرانی‌هایی در خصوص بایدها و نبایدهای روزه داری و اصول تغذیه مناسب در این شرایط را به همراه داشته است.

وی با بیان اینکه افراد سالم می‌توانند همانند سال‌های گذشته به طور مرتب روزه خود را بگیرند، ادامه داد:  براساس گزارش اخیر سازمان جهانی بهداشت هیچ مطالعه‌ای مبنی بر خطر روزه داری و افزایش ابتلا به بیماری کووید -۱۹ دیده نشده به همین دلیل افراد سالم می‌توانند با رعایت اصول تغدیه‌ای مناسب و همچنین رعایت اصول بهداشت فردی و... بدون هیچگونه نگرانی از ابتلا به این ویروس فریضه واجب خود را ادا کنند.

وی افزود: بدن با ضعف سیستم ایمنی برای پذیرش ویروس کرونا آماده می‌شود به همین دلیل اگر روزه داران در وعده‌های افطار و سحر تغذیه مناسب داشته باشند، خطری آنها را تهدید نمی‌کند.

فلاحت‌پیشه با توصیه در خصوص بایدها و نبایدهای تغذیه در ماه رمضان اضافه کرد: روزه داران باید در وعده سحر و افطار از گروه‌های غذایی اصلی یعنی گروه سبزیجات و میوه‌جات، شیر و لبنیات، منابع پروتئینی و نان و غلات سبوس‌دار به طور متنوع استفاده کنند.

این فوق تخصص تغدیه گفت: با مصرف این مواد ترکیباتی مثل ویتامین A، ویتامین C ، ویتامین E ، سلنیم ، آهن و روی که برای تقویت سیستم ایمنی بدن و مقابله با بیماری‌ها از جمله کرونا لازم است برای بدن تامین می‌شود.

وی اظهار کرد: در وعده سحر، روزه داران حتما از سبزی‌ها و صیفی‌جات که آب بیشتری دارند مانند کاهو، خیار و گوجه استفاده کنند چون این مواد از کم آبی بدن و خشکی گلو و دهان که احتمال ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهند، جلوگیری می‌کنند.

وی گفت: روزه داران باید در وعده‌های سحر و افطار مصرف مواد قندی را به حداقل برسانند چون این مواد باعث خشکی گلو در طول روز می‌شود که این امر بدن را برای ابتلا به کرونا آماده می‌کند.

فلاحت‌پیشه توضیح داد: مصرف حداقل هشت لیوان آب و مایعات در فاصله افطار تا سحر و هم‌چنین مصرف میوه برای تأمین آب و جبران کم آبی بدن به روزه داران در شرایط فعلی توصیه می‌شود.

وی در پایان با بیان اینکه بیماران کرونایی و بهبودیافتگانی که در دوره نقاهت به سر می‌برند نباید روزه بگیرند، افزود: با توجه به اینکه احتمال برگشت و یا عود مجدد کرونا در این افراد تا شش هفته بعد از بیماری وجود دارد این افراد نباید روزه بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.