• دوشنبه / ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۱:۳۳
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 99020805477
  • منبع : نمایندگی اردبیل

فرمانده سپاه اردبیل:

کمک مومنانه اردبیلی‌ها در سه مرحله توزیع می‌شود

کمک مومنانه اردبیلی‌ها در سه مرحله توزیع می‌شود

ایسنا/اردبیل فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل گفت: کمک‌های مردمی و خیرخواهانه طرح مومنانه در سه مرحله بین نیازمندان در شهرهای مختلف استان اردبیل توزیع خواهد شد.

سردار جلیل بابازاده در نشست قرارگاه کمک‌های مومنانه در اردبیل اظهار کرد: در لبیک به فرمایش مقام معظم رهبری در جمع‌آوری کمک‌های مومنانه و خداپسندانه مردم در دستگیری از نیازمندان در این شرایط سخت اقتصادی سپاه هم‌دوش با سایر مجموعه‌ها فعالیت جهادگرانه خود را آغاز کرده است.

وی خاطرنشان کرد: با شکل‌گیری قرارگاه جمع‌آوری کمک‌های مومنانه در این ماه مبارک قرار است در سه مرحله این کمک‌ها بین نیازمندان توزیع شود که مرحله اول شروع شده است.

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل افزود: دو مرحله بعدی همزمان با ولادت امام حسن مجتبی (ع) و در آستانه عید فطر انجام خواهد شد تا نیروهای جهادگر بسیجی در محلات مختلف کار تهیه و توزیع این بسته‌های مهیا شده را انجام دهند.

بابازاده تصریح کرد: در این رزمایش عمومی در کنار نهادهای انقلابی و تشکل‌های مردم نهاد خیرین و نیکوکاران ورود خوبی داشتند و موفق شدیم علاوه بر ارائه تخفیف و بخشودگی در بدهی‌ها، کرایه خانه‌ها و اجاره مغازه‌ها بسته‌های غذایی و دارویی تهیه و در اختیار نیازمندان قرار دهیم.

وی گفت: هرچند روزهای سخت معیشتی را مردم ما سپری می‌کنند اما در یک فضای همدلی می‌توان بخش عظیمی از این مشکلات و نارسائی‌ها را پشت سر گذاشته و به سمت یک شرایط مناسب و مطلوب حرکت کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha