• سه‌شنبه / ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۳:۳۱
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 99020906526
  • خبرنگار : 71603

ارتش آمریکا از ربات‌های قاتل کروناویروس استفاده می‌کند

ارتش آمریکا از ربات‌های قاتل کروناویروس استفاده می‌کند

ارتش آمریکا قصد دارد از ربات‌های "قاتل کرونا" استفاده کند که در عرض چند دقیقه پادگان‌ها و سطوح را ضدعفونی می‌کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، ارتش آمریکا قصد دارد از ربات‌های قاتل کروناویروس استفاده کند که با استفاده از اشعه فرابنفش فضاهای بسته را ضدعفونی می‌کند.

این ربات خودران چهار چرخ دارد و می‌تواند جایگزین انسان‌ها شود و به جای چند روز، تنها در عرض چند ساعت محیط را ضدعفونی کند.

این فناوری قادر است در بیش از یک دقیقه، با استفاده از اشعه فرابنفش، سطوح با فاصله ۶۰ سانتی‌متر دورتر را ضدعفونی کند و نزدیک به ۱۱۰ وات اشعه بتاباند.

گرچه که متخصصان هنوز اثربخشی اشعه فرابنفش بر کروناویروس جدید را تعیین نکرده‌اند ولی ارتش آمریکا گفته که برای اطمینان از اثربخشی ربات، از دو برابر مقدار نیرویی استفاده می‌کند که برای دیگر کروناویروس‌ها استفاده می‌شوند تا اطمینان حاصل شود که این ربات کروناویروس جدیدرا از بین می‌برد.

در حال حاضر، حداقل ۱۵۰ پایگاه نظامی در سراسر آمریکا به کروناویروس آلوده‌ شده‌اند. در این میان  بیش از سه هزار عضو از نیروهای مسلح مبتلا به "کووید-۱۹" شده‌اند.

به این ترتیب در صورت اثربخش بودن، با استفاده از این ربات پادگان‌های ارتش آمریکا از وجود کروناویروس پاکسازی می‌شوند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha