• جمعه / ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۰۹:۲۷
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 99021208344
  • خبرنگار : 71505

مدیرکل بازرسی استانداری تهران عنوان کرد

موردی از وجود پنبه در حلیم مشاهده نشده/ با اطمینان حلیم مصرف کنید

موردی از وجود پنبه در حلیم مشاهده نشده/ با اطمینان حلیم مصرف کنید

مدیرکل بازرسی استانداری تهران پس از بازدید سرزده از چند واحد صنفی حلیم و آش فروشی گفت: موردی از ریختن پنبه به جای گوشت در حلیم مشاهده نشده است.

به گزارش ایسنا، جمال زنگیشه در تشریح بازدیدهای سرزده از واحدهای صنفی استان و بررسی کیفیت طبخ حلیم در سطح استان تهران گفت: پیرو دریافت برخی گزارش‌ها و دستور استاندار تهران مبنی بر بررسی استفاده واحدهای پخت آش و حلیم از پنبه و الیاف به جای گوشت در حلیم از ابتدای ماه رمضان، گشت مشترک شامل مأمورین بهداشت، رئیس اتحادیه، اداره کل تعزیرات و نیروی انتظامی با محوریت اداره کل بازرسی استانداری بصورت سرزده از چند واحد صنفی بازرسی صورت گرفت.


وی افزود: تاکنون هیچ مورد تخلفی از سوی واحدهای صنفی پخت حلیم مبنی بر استفاده از پنبه و یا سایر مواد افزودنی غیر مجاز به جای گوشت در طبخ حلیم مشاهده نشده و شهروندان می‌توانند با اطمینان کامل حلیم مصرف کنند. این بازرسی ها بصورت مستمر و در قالب گشت مشترک در شهر و شهرستان های استان تهران تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha