• جمعه / ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۲:۲۲
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 99021913508
  • خبرنگار : 71460

سرقت از منزل لمپارد و مالک فقید لستر

سرقت از منزل لمپارد و مالک فقید لستر

سارقان به منزل فرانک لمپارد و مالک فقید باشگاه لسترسیتی دستبرد زدند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روزنامه سان، یک باند تبهکار به خانه های فرانک لمپارد سرمربی چلسی ویشای سریوادانانپابها مالک فقید لسترسیتی حمله کردند.

سرقت از خانه میلیاردر تایلندی که زندگی او در پاییز سال ۲۰۱۸ به دلیل سقوط هواپیما به پایان رسید ، ۱۰ روز پس از سرقت از خانه لمپارد اتفاق افتاد. پلیس فرض می کند که همان باند مشغول به کار بوده است.

بیش از یک میلیون دلار کالای سرقت شده از خانه ویشای در نایتسبریج، غرب لندن به سرقت رفت. از خانه لمپارد در چلسی، جواهرات و ساعت های این سرمربی جوان تیم فوتبال چلسی و همسرش به مبلغ حدود ۶۰ هزار پوند به سرقت رفت.

 پلیس لندن اعلام کرده است به احتمال زیاد همان افرادی که به منزل ویشای دستبرد زدند توانستند به منزل فرانک لمپارد نیز دستبرد بزنند و به دنبال سرنخ هایی برای دستگیری آنها است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha