• سه‌شنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۳:۲۶
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 99023021804
  • خبرنگار : 71604

آنزیم‌هایی که عامل شیوع کروناویروس هستند

آنزیم‌هایی که عامل شیوع کروناویروس هستند

پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدیدی نشان داده‌اند که ممکن است گروهی از آنزیم‌های بدن، در شیوع کروناویروس نقش داشته باشند.

به گزارش ایسنا و به نقل از فلیپبرد، پژوهشگران "انجمن پیشبرد علوم آمریکا"(AAAS) در بررسی جدیدی نشان داده‌اند که شاید آنزیم‌هایی که آر.ان‌.ای کروناویروس را در بدن اصلاح می‌کنند، عامل افزایش تکامل ویروس باشند.

این پژوهش نشان می‌دهد هنگامی که کروناویروس به بدن وارد می‌شود، دو آنزیم دآمیناز، آر.ان‌.ای آن را اصلاح می‌کنند و به تکامل ویروس و گسترش عفونت می‌انجامند.

نتایج این پژوهش می‌تواند نخستین گام به سوی درک اثر اصلاح آر.ان‌.ای بر تکثیر ویروس و گسترش کووید- ۱۹ باشد.

"سالواتوره دی جورجیو"(Salvatore Di Giorgio)، سرپرست این پژوهش و همکارانش نشان دادند که شاید دانشمندان بتوانند به واسطه مقایسه قسمت‌هایی از ژنوم کروناویروس که اصلاح شده‌اند با قسمت‌های جهش‌یافته، راهبردهایی را برای هدف قرار دادن ویروس با درمان‌های جدید ارائه دهند.

در پستانداران، دو دآمیناز متفاوت بیان می‌شود که بلوک‌های نوکلئوتید آر.ان‌.ای ویروس را تغییر می‌دهند. اما هنوز مشخص نشده که آیا این ‌روند تعاملی‌ در برابر کروناویروس واکنش نشان می‌دهد یا خیر. دی جورجیو و گروهش برای بررسی تاثیر اصلاح آر.ان‌.ای در واکنش بدن نسبت به عفونت ناشی از کروناویروس، متغیرهای نوکلئوتید را در مجموعه داده‌های مربوط به توالی آر.ان‌.ای که از مایع خارج شده از ریه بیماران مبتلا به کروناویروس به دست آمده بود، ارزیابی کردند. آنها هنگام بررسی جهش‌ها، تغییرات نوکلئوتیدی را شناسایی کردند که می‌توانند در اصلاح آر.ان‌.ای نقش داشته باشند.

پژوهشگران برای درک بهتر تاثیر اصلاح آر.ان‌.ای بر جهش‌هایی که هنگام تکامل رخ می‌دهند، ژنوم‌های سندرم تنفسی حاد شدید کروناویروس 2، کروناویروس مرس و کروناویروس مرتبط با نشانگان حاد تنفسی را با یکدیگر مقایسه کردند. آنها جهش‌هایی را در هر یک از این رشته‌های کروناویروس یافتند که از آنزیم‌های دآمیناز ناشی می‌شوند.

ایده پژوهشگران این است که اگر این آنزیم‌ها در واکنش انسان نسبت به عفونت ناشی از کروناویروس نقش داشته باشند، شاید یک تنوع ژنتیکی به گسترش آن کمک کند.

این پژوهش، در مجله "Science Advances" به چاپ رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha