• شنبه / ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ / ۰۹:۲۹
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 99031005109
  • منبع : نمایندگی قزوین

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قزوین:

کیفیت آرد نانوایی‌ها توسط اداره کل استاندارد بررسی می‌شود

کیفیت آرد نانوایی‌ها توسط اداره کل استاندارد بررسی می‌شود

ایسنا/قزوین مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قزوین با اعلام اینکه کیفیت آرد استان به‌صورت ماهانه توسط اداره کل استاندارد استان قزوین در کارخانه‌های مربوطه بررسی می‌شود، گفت: اگر آرد بر اساس استاندارد تولیدشده باشد توزیع و اگر استانداردهای لازم را نداشته باشد کارخانه اجازه تولید نخواهد داشت.

ودود ایرانیان، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قزوین در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در استان ۶ کارخانه آرد با ظرفیت اسمی ماهانه ۲۷ هزار تُن فعال هستند که در حال حاضر ۱۰ هزار تُن آرد تولید می‌کنند.

وی ادامه داد: گندم تحویل‌شده به کارخانه‌ها از محل گندم استان تأمین می‌شود و طی سه سال گذشته هیچ گندمی از خارج استان وارد کارخانه‌های تولید آرد نشده است؛ البته باید بگوییم که مازاد تولید گندم قزوین به استان‌های دیگر ارسال می‌شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قزوین با اشاره به اینکه تمام گندمی که به کارخانجات تحویل می‌شود تولید کشاورزان استان قزوین است، اضافه کرد: سالانه حدود ۱۵۰ هزار تُن گندم تحویل کارخانجات می‌شود و برای سال گذشته نیز ۱۷۶ هزار تُن گندم برای استان خریداری کردیم.

وی گفت: کارخانه‌های تولید آرد بر اساس شاخصه‌های کیفی که در استاندارد تعریف شده است آرد تولید می‌کنند. کارخانجات گندم را از دولت و با نرخ مصوب می‌خرند تا آرد کرده و به نانوایان بفروشند، این کارخانه‌ها ماهانه حدود ۸۰۰۰ تُن آرد تحویل نانوایان می‌دهند.

ایرانیان تأکید کرد: ما موظف هستیم برای یک میلیون و ۲۷۳ هزار نفر گندم و آرد موردنیاز را تأمین کنیم و کارخانجات آرد را تولید کنند. نظارت کیفی بر عهده ۲ دستگاه اجرایی اداره‌کل استاندارد و دانشگاه علوم پزشکی است البته سازمان صمت بر عرضه نظارت دارد.

وی تصریح کرد: آرد باید استانداردهای لازم را داشته باشد و ما تنها تأمین‌کننده آرد هستیم. کیفیت و سلامت آرد بر اساس شاخصه‌های کیفی استانداردهای ۱۰۳ گندم آرد ایران توسط اداره کل استاندارد و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بررسی و تأیید می‌شود.

بررسی کیفیت آرد در حوزه وظایف ما نیست

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قزوین اشاره کرد: اگر کیفیت آرد با استانداردهای موجود مطابقت نداشته باشند کارخانه‌ها اجازه تولید آرد را نخواهند داشت، بنابراین هیچ‌گاه نمی‌توانیم در بررسی کیفیت آرد ورود پیدا کنیم چون در حوزه وظایف ما نیست.

وی بیان کرد: کیفیت نان به مواد اولیه، تجهیزات کارخانه تولید آرد، مراحل تخمیر، ماشین‌آلات پخت، نانوا و موادی که به آن افزوده می‌شود بستگی دارد.

ایرانیان یادآور شد: کیفیت آرد استان به‌صورت ماهانه توسط اداره کل استاندارد استان قزوین در کارخانه‌های مربوطه بررسی می‌شود. اگر بر اساس استاندارد تولیدشده باشد توزیع و اگر استانداردهای لازم را نداشته باشد کارخانه اجازه تولید نخواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha