• شنبه / ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۱:۲۹
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 99031709739
  • منبع : شهرداری تهران

فعالیت ناوگان اتوبوسرانی تهران با صد در صد ظرفیت

 فعالیت ناوگان اتوبوسرانی تهران با صد در صد ظرفیت

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران همزمان با اجرای طرح ترافیک از صبح روز امروز شنبه 17 خرداد در پایتخت، از آمادگی کامل این شرکت به منظور خدمات‌رسانی به مسافران خبر داد و گفت: ناوگان اتوبوسرانی تهران با صد در صد ظرفیت در خدمت شهروندان است.

به گزارش ایسنا،  محمود ترفع با اعلام اینکه همزمان با اجرای طرح ترافیک، ناوگان اتوبوسرانی در دو بخش خصوصی و عمومی با توان حداکثری خدمات‌رسانی می‌کند، افزود: برای اجرای بهتر طرح فاصله‌گذاری اجتماعی، به گونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا در بازه‌های زمانی اوج مسافر، اتوبوس‌های تک‌کابین بخش خصوصی به خطوط تندرو اعزام و در این خطوط به کار گرفته شوند.

وی با اشاره به اینکه به موجب توصیه‌های بهداشتی، اقتضای حضور شهروندان در خارج از منزل و در سطح شهر، استفاده از ماسک است، اظهار کرد: در ۶۰ پایانه و ایستگاه پرمسافر خطوط تندرو، ماسک عرضه می‌شود و از شهروندان درخواست می‌کنیم هنگام سوار شدن به اتوبوس، حتماً از ماسک استفاده کنند.
بنا براعلام روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران؛ وی در پایان با تاکید بر اینکه تمامی این تمهیدات برای حفظ سلامت شهروندان و جابه‌جایی ایمن مسافران در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: یگان اجراییات شهرداری تهران با حضور در پایانه‌ها و ایستگاه‌های پرمسافر، بر روند استفاده مسافران از ماسک نظارت کرده و توصیه‌های لازم را به شهروندانی که قصد سفر با اتوبوس دارند، ارائه می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha