جشنواره فجر

  • شنبه / ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۰:۴۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 99032414786
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

مدیرشیلات و آبزیان استان اعلام کرد

پیش بینی تولید ۷.۵ میلیون قطعه انواع کپور ماهیان در آذربایجان غربی

پیش بینی تولید  ۷.۵ میلیون قطعه انواع کپور ماهیان در آذربایجان غربی

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرشیلات و آبزیان آذربایجان غربی از آغاز تکثیر و پرورش ماهیان گرمابی (کپورماهیان) در مرکز بازسازی ذخایر ژنتیکی شهید کاظمی پلدشت خبر داد.

محمد باقر قریشی امروز ۲۴ خرداد در جمع خبرنگاران افزود: در این راستا همه ساله به منظور حفظ و بازسازی ذخایر ارزشمند آبزیان منابع آبی استان انواع کپور ماهیان از جمله کپور ، فیتوفاک ، بیگ هد و آمور در مرکز بازسازی ذخایر ژنتیکی شهید کاظمی پلدشت تکثیر و در دریاچه های پشت سدهای استان و سایر منابع رهاسازی می شود.

قریشی با بیان اینکه پیش بینی می شود در سال جاری در این مرکز ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه انواع کپور ماهیان تکثیر و پرورش یابد، اظهار کرد: این بچه ماهیان بعد از طی ۵ ماه دوره پرورش و رسیدن به اوزان ۱۰گرم در ده منبع آبی استان و منابع آبی استان های همجوار و بیش از ۲۲۰ مزرعه پرورش ماهی و استخرهای ذخیره آب کشاورزی در سطح استان رهاسازی می شوند.

وی خاطر نشان کرد: امسال سقف تولید لارو از ۳۴ میلیون قطعه به ۳۵  میلیون قطعه افزایش یافته و هدف تنوع بخشی به گونه های ماهیان اقتصادی در سال جهش تولید است.

به گزارش ایسنا، این مسئول اضافه کرد: تولیدات آبزیان استان علاوه بر مصرف داخلی ، مازاد تولید به استان های همجوار و کشورهای همسایه از جمله عراق ، نخجوان  و ارمنستان صادر می شود و برآورد می شود در سال جاری یک میلیون دلار از محل صادرات آبزیان عاید کشور شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha