• شنبه / ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 99032414899
  • خبرنگار : 71467

مدیرعامل منطقه آزاد کیش اعلام کرد

وضعیت کیش در کرونا/ قرنطینه ۲ هفته‌ای ۱۷۰۰ خانواده برگشته به جزیره

وضعیت کیش در کرونا/ قرنطینه ۲ هفته‌ای ۱۷۰۰ خانواده برگشته به جزیره

مدیرعامل منطقه آزاد کیش با بیان اینکه در حال حاضر اوضاع جزیره نسبت سایر مناطق مناسب است و مرکز گردشگری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی فعال هستند، گفت: اما با توجه به نگرانی از شیوع ویروس کرونا نظارت‌ها به طور سختگیرانه‌ای انجام شد و حتی ۱۷۰۰ خانواری که بعد از ممنوعیت به جزیره برگشتند دو هفته قرنطینه شدند.

به گزارش ایسنا، غلامحسین مظفری امروز (شنبه) از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) بازدید کرد و طی گفت‌وگویی مسائل مختلف مربوط به جزیره و منطقه آزاد را مورد بررسی قرار داد.

مدیرعامل منطقه آزاد کیش درباره وضعیت کنونی جزیره در شیوع ویروس کرونا، با بیان اینکه ما برای سفید نگه داشتن وضعیت کیش هزینه سنگینی پرداختیم، اظهار کرد: جزیره در مدتی که در قرنطینه بود و در فروردین‌ ماه حتی یک مورد کرونایی هم نداشت که در اردیبهشت‌ ماه تا حدودی این روال حفظ شد و به بیش از دو تا سه نفر نرسید، اما در حال حاضر با توجه به برداشته شدن برخی ممنوعیت‌ها و حضور مسافران شرایط تا حدودی متفاوت است، در حالیکه در مجموع از ابتدای شیوع تاکنون حدود ۸۰ نفر مبتلا شدند و  دو نفر جان باختند که در بین آنها مسافر بوده است.

مظفری با اشاره به شروع به کار مناطق گردشگری و تفریحی، هتل‌ها و رستوران ها در جزیره کیش افزود: با این وجود سختگیری‌های شدیدی در رابطه با افرادی که به منطقه وارد می‌شوند از دو ناحیه فرودگاه و بندر انجام می‌شود که اغلب در فرودگاه مسافری و در بندر کارگری است.

وی ادامه داد: ما به گونه‌ای پذیرش را در کیش شروع کردیم که با اعمال نظارت‌های دقیقی بود؛ به گونه‌ای که ۱۷۰۰ خانواده‌ای که خارج از کیش بوده و به آن برگشتند دو هفته قرنطینه کامل شدند؛ به طوری که با تامین تمامی مایحتاج و انجام امور اداری آنها مانع از خروج‌شان از خانه شدیم، در مورد کارگرانی که به محل کار برگشتند به همین صورت قرنطینه انجام شد.

مدیرعامل منطقه آزاد کیش یادآور شد: به هرحال اکنون مناطق جنوبی از لحاظ کرونا وضعیت چندان مناسبی ندارد و ما برای این‌که شیوع ویروس در جزیره به صورت گسترده‌ای پیش نرود کنترل و نظارت سنگینی اعمال و به واحدهای تجاری نیز در این رابطه تذکراتی دادیم که  حتی واحدهای متخلف در این رابطه پلمب شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۳-۲۴ ۲۰:۳۱

...چند نفر را برات اسم ببرم که از پرواز پیاده میشدن میومدن محل کارشون یا ماموراتون دو ساعت منتظر اونایی که مثلا قرنطینه بودن از بیرون برگردن ...

avatar
۱۳۹۹-۰۳-۲۴ ۲۲:۱۴

کیش درکمتر از یک ماه،40بیمار جدید دارد،به لطف پرواز های فراوان و مسافران بی فکر،نظارت حداکثری هم دیده نمی شود نه در مینی بوس و تاکسی ،نه در پاساژ،استفاده درست از ماسک وفاصله گذاری دیده نمی شود،ومسیولین به رغم فروردین ماه اصلا محدودیت غائل نشده و به فکر سلامت کیشوندان نیستند،کیش فقط یک بیمارستان دارد و نمی دانم اگر کرونا طغیان کند چه برسرمان می اید

avatar
۱۳۹۹-۰۵-۰۷ ۲۱:۳۷

ابا سلام الان به چه صورته

avatar
۱۳۹۹-۰۶-۰۲ ۱۶:۴۳

سلام الان وضعیت کیش چطور