• سه‌شنبه / ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۳:۴۴
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 99032717630
  • خبرنگار : 71591

فرودگاه‌های سودان همچنان بسته می‌مانند

فرودگاه‌های سودان همچنان بسته می‌مانند

تعطیلی فرودگاه‌های سودان برای پروازهای داخلی و خارجی تا ۲۸ ژوئن سال جاری میلادی تمدید شد.

به گزارش ایسنا، عبدالحفیظ عبدالرحیم - سخنگوی سازمان هواپیمایی سودان - به تازگی از تمدید تعطیلی فرودگاه‌های این کشور برای پروازهای داخلی و بین‌المللی تا دو هفته آینده یعنی تاریخ ۲۸ ژوئن ۲۰۲۰ خبر داده است.

سودان نیز همچون بسیاری دیگر از کشورهای جهان از مارس سال جاری میلادی همزمان با شیوع گسترده و پاندمی ویروس خطرناک و مرگبار کرونا فرودگاههای این کشور را بست.

فرودگاه‌های سودان پس از تعطیلی و لغو پروازهای داخلی و بین المللی تنها به هواپیماهای باری، تجاری و حامل کمک‌های بشردوستانه مجوز پرواز می‌داد.

بر اساس گزارشی که در عرب نیوز آمده است، تاکنون بالغ بر ۷۰۰۰ نفر در این کشور آفریقایی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند که از این تعداد ۴۴۷ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha