• جمعه / ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۱:۱۵
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 99033018826
  • خبرنگار : 71263

پیشرفت در پروژه بزرگترین پایگاه مخازن نفت خاورمیانه

پیشرفت در پروژه بزرگترین پایگاه مخازن نفت خاورمیانه

طرح بلندپروازانه عمان برای ساخت بزرگترین تاسیسات ذخیره سازی نفت در خاورمیانه با گذشت هفت سال از زمان اعلام آن سرانجام در حال پیشرفت است.

به گزارش ایسنا، شرکت "عمان تنک ترمینال" (OTTCO) تقریبا کار ساخت هشت مخزن برای نگهداری نفت خام برای یک پالایشگاه جدید نزدیک شهر الدقم را تمام کرده است. منابع آگاه به بلومبرگ اظهار کردند که این شرکت اکنون به دنبال ساخت مخازن دیگری است که می‌توانند توسط شرکت‌ها و بازرگانان نفت مورد استفاده قرار بگیرند. در نتیجه ظرفیت نگهداری نفت در شهر الدقم به حداقل ۲۵ میلیون بشکه خواهد رسید.

پارک نفت خام راس مرکز می‌تواند گزینه‌ای برای بازرگانان و صادرکنندگان انرژی فراهم کند که تمایل دارند از تنگه هرمز اجتناب کنند. این تاسیسات عمانی ۹۶۶ کیلومتر از این آبراه فاصله دارد. بندر فجیره که بزرگترین هاب منطقه خاورمیانه با ظرفیت نگهداری نفت خام به میزان ۱۴ میلیون بشکه است، در کمتر از ۱۰۰ مایلی تنگه هرمز قرار دارد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، الن گلدر، نایب رییس بازارهای پالایش، شیمیایی و نفت خام در شرکت مشاوره وود مک‌کنزی در این باره اظهار کرد: مخازن نگهداری نفت که می‌توانند خارج از تنگه هرمز مورد استفاده قرار گیرند احتمالا گزینه خوبی هستند. عراق و کویت که در این پالایشگاه سرمایه‌گذاری کرده‌اند ممکن است الدقم را محل جذابی برای نگهداری نفت خود خارج از منطقه خلیج فارس ببینند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha