• شنبه / ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ / ۰۹:۱۹
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 99033119117
  • منبع : نمایندگی اردبیل

معاون استاندار اردبیل:

بهره برداری از ۳۵۰ هکتار گلخانه در پارس آباد با هدف تولیدات صادرات محور

بهره برداری از ۳۵۰ هکتار گلخانه در پارس آباد با هدف تولیدات صادرات محور

ایسنا/اردبیل معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل گفت: امسال ۳۵۰ هکتار گلخانه امسال در پارس آباد باهدف تولیدات صادرات محور بهره برداری می‌شود.

 ارژنگ عزیزی 31 خرداد در جریان  بازدید از پروژه های کشاورزی و عمرانی پارس‌آباد اظهار کرد: هم اکنون ۶۰ هکتار گلخانه در پارس آباد مغان ایجاد شده و تا پایان سال ۳۵۰ هکتار گلخانه‌ نیز در این شهرستان بهره برداری خواهد.

وی با بیان اینکه  ایجاد یک هزار و ۶۰۰ هکتار گلخانه در این شهرستان هدف گذاری شده است، ادامه داد: مجتمع گلخانه‌ای پارس آباد بزرگترین مجتمع گلخانه‌ای در کشور می‌باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۰ درصد منابع و اعتبار مربوط به گلخانه‌های کشور به استان اردبیل اختصاص یافته است، خاطرنشان کرد: سالانه بیش از ۷۰۰ هزار تن محصول در یک هزار و ۶۰۰ هکتار گلخانه در حال احداث در پارس آباد تولید خواهد شد.

عزیزی با اشاره به تولید صادرات محور محصولات گلخانه ای در پارس آباد گفت: راه اندازی پایانه لجستیکی در این شهرستان  زمینه صادرات را در منطقه فراهم می‌کند.

به گفته وی برنامه‌ریزی لازم برای ایجاد این پایانه و بازارچه مشترک شهرک صنعتی بین ایران و آذربایجان در همین شهرستان در حال انجام است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha