• دوشنبه / ۹ تیر ۱۳۹۹ / ۰۹:۵۴
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 99040906481
  • خبرنگار : 71460

پانیونیوس یونان خواستار بازگرداندن مسعود شجاعی

پانیونیوس یونان خواستار بازگرداندن مسعود شجاعی

رسانه‌های یونانی از تلاش تیم پانیوینیوس یونان برای بازگرداندن مسعود شجاعی به یونان خبر دادند.

به گزارش ایسنا و به نقل از رادیو ورزش یونان، سران تیم پانیونیوس یونان علاقه مند هستند که مسعود شجاعی بازیکن ۳۶ ساله ایرانی را بار دیگر به خدمت بگیرند. این بازیکن که در حال حاضر در تیم تراکتور بازی می کند مورد توجه تیم پانیونیوس قرار دارد؛ جایی که او توانست بازی‌های خوبی ارائه دهد.

علاقه به مسعود شجاعی از زمانی شدت گرفت که میشالیس گریگوریو، سرمربی تیم پانیونیوس که یکی از افرادی بود که به رفتن شجاعی از تیمش پافشاری می کرد از این تیم کنار رفته است و اکنون با نظر مساعد مسئولان تیم یونانی به مسعود شجاعی می توان انتظار داشت که این بازیکن در پایان فصل بار دیگر راهی یونان شود.

به گزارش ایسنا، مسعود شجاعی که در آخرین بازی تیم ملی فوتبال ایران برابر عراق از زمین بازی اخراج شد و بازی بعدی تیم ملی برابر هنگ کنگ را از دست داده است، در لیگ برتر نیز در این هفته به دلیل اخراج در هفته بیست و یکم غایب بود و برای تیمش به میدان نرفت. تیم او یعنی تراکتور این هفته در خانه برابر نساجی با یک گل در خانه باخت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۴-۰۹ ۱۲:۰۷

شجاعی ۳۶ ساله در ایران هم کارایی ندارد چه برسد در پانیونیوس یونان