• دوشنبه / ۹ تیر ۱۳۹۹ / ۱۳:۵۴
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 99040906825
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

پیش‌بینی برداشت 900 تن کلزا از مزارع چهارمحال و بختیاری

پیش‌بینی برداشت 900 تن کلزا از مزارع چهارمحال و بختیاری

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون بهبود تولید گیاهی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری از آغاز برداشت کلزا در مزارع استان خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود بیش از ۹۰۰ تُن از این محصول از اراضی زیر کشت استان برداشت شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط‌عمومی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه برداشت محصول دانه روغنی کلزا در سطح  ۶۲۰ هکتار از مزارع استان آغاز شده است، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود بیش از ۹۰۰ تُن از این محصول از اراضی زیر کشت استان برداشت شود و تمام محصول تولیدی بهره‌برداران به صورت تضمینی خریداری می‌شود.

معاون بهبود تولید گیاهی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به تعیین نرخ خرید تضمینی هر کیلوگرم کلزا، افزود: قیمت خرید تضمینی هر کیلوگرم دانه روغنی کلزا درسال‌جاری چهار هزار و ۶۶۰ تومان است.

وی اضافه کرد: کشت دانه‌های روغنی کلزا از برنامه‌های وزارت جهادکشاورزی برای خودکفایی در تولید روغن خوراکی در برنامه ششم توسعه است تا با تلاش کشاورزان و حمایت دستگاه‌های اجرایی بتوان از چالش‌های جدی تولید دانه‌های روغنی و روغن خوراکی خارج شد.

دانش خاطرنشان کرد: کشت کلزا علاوه بر خودکفایی در تولید دانه‌های روغنی، صرفه جویی در مصرف آب کشاورزی، کنترل آفات، درآمد ۲ برابری از هر هکتار نسبت به کشت گندم و رعایت تنوع کشت در مزارع را در پی دارد.

معاون بهبود تولید گیاهی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری  با اشاره به اینکه بیشترین سطح زیر کشت کلزا در شهرستان های بروجن و شهرکرد است، عنوان کرد: با استقبال کشاورزان استان سطح زیر کشت این محصول نسبت به مدت مشابه سال قبل سه برابر افزایش داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.