• شنبه / ۱۴ تیر ۱۳۹۹ / ۰۹:۲۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99041409843
  • خبرنگار : 71610

درخواست سوئد برای اعمال فشار علیه اسرائیل جهت لغو طرح الحاق

درخواست سوئد برای اعمال فشار علیه اسرائیل جهت لغو طرح الحاق

وزیر خارجه سوئد خواستار تشدید فشارهای جامعه بین‌الملل بر رژیم صهیونیستی جهت ممانعت از الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری به این رژیم شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، آنا لیند، وزیر خارجه سوئد تاکید کرد که فشارهای بین‌المللی قبلا برای بازداشتن رژیم صهیونیستی از الحاق اراضی فلسطینی موفقیت‌آمیز بوده و این فشارها باید همچنان ادامه داشته باشد.

لیند افزود: در حالیکه الحاق اراضی فلسطینی در تضاد با قوانین بین‌الملل است، راه حل تشکیل "دو کشور" نیز در خطر است و ممکن است نزاع بین طرفین فلسطینی و اسرائیلی به نقطه‌ای بی‌بازگشت برسد و اتحادیه اروپا و سوئد به فشارهای خود بر رژیم صهیونیستی مادامی که خطر الحاق اراضی فلسطینی وجود داشته باشد، ادامه می‌دهد.

لازم به ذکر است که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به رغم فشارها و واکنش‌های گسترده بین‌المللی و داخلی اعلام کرده بود که از ابتدای ماه ژوئیه جاری طرح الحاق کرانه باختری و غور اردن را به اجرا خواهد گذاشت اما با وجود اینکه ۳ روز از ماه جولای و موعد مقرر گذشته، این وعده عملی نشد.

از جمله دلایل اصلی به تعویق افتادن زمان اجرای این طرح، مخالفت گسترده فلسطینیان و وحدت و یکپارچگی آنان در مقابل این طرح و تهدید گروه‌های مقاومت فلسطین به پاسخ عملی به هرگونه الحاق اراضی فلسطینی بود.

از سوی دیگر، دولت آمریکا نیز همچنان در حال رایزنی و مذاکره با مقامات اسرائیلی در مورد زمان و شیوه اجرای این طرح است. در زمینه داخلی نیز هنوز اختلافات زیادی بر سر این طرح میان مقامات اسرائیلی وجود دارد.

محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین نیز اعلام کرده که در صورت اجرای این طرح، تمامی توافقنامه های امضا شده با دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی را لغو خواهد کرد و از تمامی تعهدات خود از جمله همکاری امنیتی با طرفین آمریکایی و اسرائیلی شانه خالی خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha