• جمعه / ۳ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۰:۳۷
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 99050301612
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

۲۲۶ واحد خدماتی و مرکز تهیه و توزیع مواد خوراکی بندرعباس تعطیل شدند

۲۲۶ واحد خدماتی و مرکز تهیه و توزیع مواد خوراکی بندرعباس تعطیل شدند

ایسنا/هرمزگان با آغاز طرح تشدید نظارت بر واحدهای خدماتی و اماکن تهیه و توزیع مواد خوراکی و اماکن عمومی به منظور کنترل بیماری کرونا ۲۲۶ واحد کارگاهی، خدماتی و مرکز تهیه وتوزیع مواد خوراکی که مشکلات بهداشتی داشته اند، در عملکرد یک ماه تیرسالجاری در شهرستان بندرعباس تعطیل شده اند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس گفت و گو با ایسنا در تشریح عملکرد تیرماه سالجاری در نظارت بر واحدهای خدماتی،کارگاهی و اماکن تهیه و توزیع مواد خوراکی گفت: رعایت موارد بهداشتی و پروتکل های بهداشتی درمقابله با کووید ۱۹درطرح تشدید نظارت براماکن تهیه و توزیع مواد خوراکی از اولویت بازرسان سلامت محیط و بهداشت حرفه ای می باشد.

دکتر یحیی میرزاده در با اشاره به عملکرد بهداشت حرفه ای شهرستان بندرعباس، افزود: با آغاز طرح تشدید نظارتی بهداشت حرفه ای از ۲هزار و ۱۵۸ واحد خدماتی و کارگاهی در تیرماه سالجاری بازدید صورت گرفته است.

میرزاده با اشاره به آموزش و تاکید بر رعایت مقررات بهداشتی در مقابله با کووید ۱۹، اضافه کرد: کارشناسان و بازرسان بهداشت حرفه ای آموزش های لازم در جهت مقابله با بیماری کووید ۱۹ در کارگاه ها و مراکز خدماتی ارایه می دهند.

وی با بیان اینکه هدف از بازدیدها پیشگیری از بیماری ها و رعایت نکات ایمنی و بهداشت در محیط کاراست، اظهار کرد: دربازدیدهای صورت گرفته ۹۳۶ واحد تولیدی،خدماتی و کارگاهی اخطاریه رفع نواقص دریافت کرده اند که باید در ۴۸ ساعت نسبت به رفع موانع اقدام کنند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس با تاکید بر رعایت موارد بهداشتی یادآور شد: بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس ۱۵۲ واحد کارگاهی،خدماتی را به دلیل عدم توجه به نکات بهداشتی تعطیل نموده است.

میرزاده بیان کرد: توجه به رعایت نکات بهداشتی در اماکن تهیه و توزیع مواد خوراکی درحال حاضر ضرورت خاصی دارد و سلامت محیط در تیر ماه از ۴ هزار و۴۰۶ مرکز تهیه و توزیع مواد خوراکی و اماکن عمومی بازدید نموده است.

وی خاطر نشان کرد: سلامت محیط با جدیت با اماکنی که موارد بهداشتی را رعایت نکنند برخورد  قانونی می نماید و در همین ارتباط ۴۸۰ واحد اخطاریه بهداشتی دریافت نموده اند.

این مقام مسئول از ۱۵۸ بازدید مشترک با سایر نهادهای نظارتی خبر داد و گفت: ۷۴ مرکز تهیه و توزیع مواد خوراکی نیز به دلیل رعایت نکردن موارد بهداشتی وعدم توجه به اخطارهای بهداشتی در سطح شهرستان تعطیل شده اند.

 وی خاطرنشان کرد: با توجه به دستورالعملهای بهداشتی وعایت مقرارت بهداشتی استفاده از ماسک و دستکش وتوجه به ایجاد فاصله بین فروشنده و خریدار در اماکن تهیه و توزیع مواد خوراکی ضرورت دارد.

وی ادامه داد: همچنین با تماس مردم با سامانه ۳۱۱۸ سلامت محیط به ۱۱۰ مورد شکایت مردمی در کمترین زمان ممکن رسیدگی شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.